Inlägg från: mari123 |Visa alla inlägg
  • mari123

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    FAST det kan ju vara andra anledningar är de ekonomiska om man EVENTUELLT är en smula kritisk till invandringen idag och igår? "Utanförskapsområde" är ett riktigt trist nyord och dessa verkar bli fler? Varför finns inga jobb? Är det humant att ta emot människor och stuva in dem i "ghetton"? JA de får ju bidrag men herregud vilken ursäkt till liv. Som bidragstagare har du noll integritet och frihet. Humanism?

  • mari123
    Carolatom07 skrev 2023-01-28 18:04:03 följande:

    Jag har varit SD-röstare men har sedan några år tillbaka övergett dem. Jag satt tillochmed för SD i en sydsvensk kommun i 4 år.

    En av anledningarna till att jag övergav dem var det massiva hat mot meningsmotståndare och den rasism SD-anhängare sprider på sociala medier och olika diskussionsforum. Det var en för låg nivå för mig och jag ser inte mig själv som någon hatisk eller ond människa.

    Sedan att företrädare för SD ofta försäger sig och därmed avslöjar sin ruttna människosyn.

    Jag ville inte längre associeras med dessa människor. En del tyckte då att jag var en svikare. De har länge tjatat om systemkollaps och med nuvarande regering kanske den verkligen inträffar. Tidigare M-ledda regeringar har sparkat på de svagaste i samhället (sjukskrivna och arbetslösa) och denna M-ledda regering lär inte vara något undantag. SD:s påstådda värnande om svenska folket och det katten skiter ut kan man nog lägga i samma påse. De verkar bara intresserade av bekräftelse och feta politikerlöner, sedan att i praktiken verka för det de säger sig stå för verkar mindre intressant för dem.

    Sverige går inte under, även om många SD:are skriker ut det på sociala medier. Invandrare är en tillgång, inte minst inom vården där ju 50% sägs vara invandrare. Sedan finns det kriminella och rötägg både bland svenskar och invandrare. Det handlar om utanförskap och att de personer som hamnar i kriminalitet inte ser någon annan utväg än att välja den kriminella banan.


    OJ vilken svada Jag är SD:are och känner inte ALLS igen det du beskriver......MEN Du är ju gudskelov HELT fri att byta partisympatier i vår demokrati. Centern?
  • mari123

    Vad gäller den nya regeringen så känner jag för första gången på åratal HOPPSolig Äntligen lite sunt förnuft och tydliga besked. Vi är många som röstade på SD och att kalla oss "blåbruna" är en fruktansvärd FÖROLÄMPNING!

Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna