Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    Padirac skrev 2021-07-10 14:17:20 följande:
    Samhällsproblem
    Vilka samhällsproblem?
    Padirac skrev 2021-07-10 14:17:20 följande:
    Jönssons åsikter om samhällsproblem bygger på politiska uppfattningar och inte på fakta
    Vad är det som inte bygger på fakta?
    Padirac skrev 2021-07-10 14:17:20 följande:
    Det är Jönsson som jag finner lustig - däremot finner jag Jönssons politisering och utnyttjande av polismordet som olustigt.
    Så du tycker inte att ett polismord är olustigt utan det olustiga är att någon annan ser polismord som ett problem.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-07-18 16:51:04 följande:

    Sedan finns det "huvuden" som inte vill se orsak och verkan och som bagatelliserar att en tidigare svensk regeringen nästan upphörde att utbilda poliser trots ökade problem med skjutningar, sprängningar och gängkriminalitet.


    Två barn har nyss blivit skjutna och din först tanke rörde inte barnen eller deras anhöriga utan hur du skulle kunna förminska händelsen och skylla den på en tidigare regering.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-07-18 21:54:05 följande:
    Försök med något annat. Jag var den förste här i tråden som sörjde de vidriga våldsbrott.
    Nej. Du beklagade inte att två barn skjutits. Du såg det som en tävling där det gällde att komma först så att du kunde ta kommandot och skydda socialdemokratin. För dig är det alltid viktigare att skydda socialdemokratin än att skydda små barn.

    Det är därför du aldrig kommer att kunna förstå att det finns andra vars tankar går till barnen och deras anhöriga. Andra som finner det provocerande att såna som du genom ert ständiga överslätande hjälper till att normalisera mord.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-07-19 07:50:00 följande:
    Skitsnack. Däremot är det bedrövligt att se att det finns personer som gottar sig i en tragedi för att dra politiska poänger. Det är aldrig en fråga om utan när.
    Det finns folk som, till skillnad från dig, blir upprörda över att barn och poliser mördas på öppen gata utan att något händer. Men som sagt det där begriper inte du.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-07-19 07:50:00 följande:
    Skitsnack. Däremot är det bedrövligt att se att det finns personer som gottar sig i en tragedi för att dra politiska poänger. Det är aldrig en fråga om utan när.
    KillBill skrev 2021-07-31 10:57:36 följande:

    Det som hönde på Utöya var ett politiskt terrordåd utfört av en person som i mångt och mycket delar politisk ideologi med Sverigedemokraterna. Det försöker den svenska brunhögern idag förneka. Gå inte på det. Betänk också att enligt den svenska säkerhetspolisen får våldsbejakande högerextremism allt större spridning i Sverige och attraherar fler.


    Så det var det du menade med att gotta dig i tragedier för att dra politiska poänger.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-08-02 14:25:17 följande:
    Det är bedrövligt att vi i år fått se företrädare för brunhögern förminska de poliska motiven till terrorattentatet på Utöya men skälet till att man gör detta är självklart att Anders Breivik och Sverigedemokraterna i mångt och mycket delar politisk ideologi. 
    Det bedrövliga är att se hur socialdemokrater försöker använda sig av de ungdomar som mördades av Breivik för att plocka politiska poäng samtidigt som de försöker släta över mord på barn och ungdomar där de inte kan plocka politiska poäng.

    För socialdemokraterna gäller uppenbarligen inte allas lika värde när det handlar om mord. När det handlar om mord är det enda som bekymrar socialdemokraterna huruvida de döda kan användas för en smutskastningskampanj eller inte. Om socialdemokratin inte kan använda morden för en smutskastningskampanj så är det så ointressant att barn och unga mördas att de bara viftar bort saken.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-08-07 10:45:18 följande:

    Breiviks hade politiska motiv när han sköt ihjäl 69 ungdomar och barn på socialdemokratiskt ungdomsläger. När barn och andra helt oskyldiga skadas vid gängbrottslighet så saknas den typen av motiv. Att du försöker blanda ihop korten kring detta är larvigt.


    Att du inte förstår att alla mördade barn är lika döda oavsett vem mördaren är är beklagansvärt.
    Att du vifta bort mord på barn som du inte kan använda för att smutskasta andra är beklagansvärt.
    Att du inte förstår den sorg och saknad som föräldrarna alltid kommer att få bära med sig är beklagansvärt.
    I din värd har inte alla mördade barn samma värde.
  • nattuw

    Antalet mord har nu blivit så stort och valet är så nära att inte ens Socialdemokraterna längre kan strunta i att människor mördas på öppen gata.

    Det som tidigare avfärdats med Morgan Johanssons "Litern risk att oskyldiga drabbas" har nu övergått till "Jag har själv nästan vuxna döttrar hemma, och vet hur orolig man är när de är ute om kvällarna. Men det är ju ingenting mot att ha unga killar och bo i ett område som drabbats av skjutningar." [Mikael Damberg (S)]
    ( www.nyhetsbyranjarva.se/inrikesministern-besokte-mammorna-i-tensta/ )

  • nattuw

    Ett skott i pannan, en kränkning av den personliga integriteten:




    Stefan Sauk medverkade en gång i tiden i satirprogrammet "Lorry" där han hade ett stående inslag som hette "Tillfälligt avbrott". Nu är han tillbaka på Youtube.

Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna