Forum Samhälle - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

  Mån 28 dec 2015 18:50 Läst 140546 gånger Totalt 3159 svar
  Visar endast inlägg av Sedna - Visa alla inlägg
 • Mån 28 dec 2015 18:50 #3 +1

  Nej, de är starkt vänstervridna, Politiskt Korrekta och anti-Sd. Och nu med Jan Hellin blir det väl ännu värre gissar jag...

 • Mån 28 dec 2015 20:25 #6 +1
  boomstar skrev 2015-12-28 20:10:05 följande:
  Haha, ni sd-anhängare är så roliga. All media som inte säger bra saker om sd är opartisk och vänstervriden. Alla som säger emot är kulturmarxister och allt vad ni nu hittar på för att slippa en saklig debatt.

  Och ska vi prata vänster-högerskala så har det gjorts otaliga vetenskapliga medieanalyser i Sverige som visar att media är HÖGER-vriden. Inför val har t ex alla stora tidningar levererar en klar majoritet pro-alliansen artikar och anti-socialdemokrat, miljöparti och vänster artiklar. Den enda stora tidningen som hade levererat LIKA många pro-alliansen artiklar som andra sidan var Aftonbladet.
  Aftonbladet brukar ju ni sd-are och högermänniskor gilla att avfärda som fruktansvärt vänstervriden. Medans den alltså i verkligheten var den enda tidning som var någorlunda neutral, alltså INTE var högervriden i sin journalistik,

  Det hjälper inte hur många gånger ni än kallar media opartisk och vänstervriden på flashback och avpixlat - det blir inte mer sant för det.

  Svt är så ängliga för att uppfattas som partiska att de levererat en massa sd possitiv journalistik. Långt mycket mer än en gemensamt ägd demokratisk mediekanal borde ge ett mer eller mindre fascistiskt parti.

  Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
  De rena nyhetsprogrammen brukar vara rätt sakliga, ja. Men i underhållningsdelen är det värre. Där är det svarta lucior, rappande araber stjärngossar med krans i hår och kajalbögar i Luciamorgon-programmet, unga muslimska flicksnärtor som julvärdar, mångkulturkramare och uttalade Sd-hatare som nyårsklockuppläsare.

  Och i alla TV-serier producerade direkt för SVT är det alltid de goda gestalterna som vill gömma illegala invandrare och de onda, som publiken tycker illa om, som vill överlämna dem till polisen. Det är alltid de homosexuella föräldraparen som är fantastiska och underbara och offrar precis allting för sina barn, medan de heterosexuella ligger utslagna av vin och tabletter... Tänk "Rederiet" och "Skärgårdsdoktorn" t.ex.. 
 • Tis 29 dec 2015 15:33 #17 +1
  todo nada skrev 2015-12-29 12:06:52 följande:
  Detta klingar bra med de kärleksfulla åsikter du skriver, sändes dessutom på SVT.
  Det där ironiserar ju över kristna med dom åsikterna. Tror du att SVT skulle ha låtit en riktig frikyrkopastor - en snygg och karismatisk sådan, brinnande i anden - komma till orda i något av deras program..? Ditt exempel var mycket bra faktiskt - alla som har icke-PK-åsikter är det OK att håna.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll