• Äldre 2 Feb 17:09
    822117 visningar
    7843 svar
    7843
    822117

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    nattuv skrev 2016-02-02 16:50:23 följande:
    Pressfrihet i all ära men det förvandlas till ett demokratisk problem om media, som för de flesta är huvudkällan till samhällsinformation, inte är pålitliga. Det innebär att beslut fattas på felaktiga grunder.

    Vem tycker du ska bestämmas vad sokm är sant? Ska det vara  som i Polen där det nationalkonservativa regeringspartiet bestämmer vad som ska vara den rådande sanningen?


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Äldre 2 Feb 18:01
    +1
    Nenne666 skrev 2016-02-02 17:47:41 följande:
    Att använda sig utav fakta och verkliga händelser är en bra början.
    Men förstår du inte att vi människor tolkar verkligheten olika och att det sällan finns någon absolut sanning.

    Du tolkar Folkets Demonstration som en regeringskritisk tillställning medan andra exempelvis Tino Sanandaji och en SD politiker uppfattar Folkets Demonstration som en högerextrem, våldsam sammankomst med nazistiska förtecken.
  • Äldre 2 Feb 18:51
    +1
    Nenne666 skrev 2016-02-02 17:47:41 följande:
    Att använda sig utav fakta och verkliga händelser är en bra början.
    Nu tar även SDs ledning, Mattias Karlsson kraftigt avstånd från den demonstration som du beskriver som "regeringskritisk". Allvarligt talat, borde du inte ta en funderare på om det är din bild av tillställningen som är fel?
  • Äldre 2 Feb 18:52
    +1

    Och här kommer länken: "Kan inte stå sida vid sida med neofascister" www.expressen.se/nyheter/kan-inte-sta-sida-vid-sida-med-neofascister/

  • Äldre 2 Feb 19:08
    FDFMGA skrev 2016-02-02 18:59:01 följande:
    KillBill skrev 2016-02-02 18:52:11 följande:

    Och här kommer länken: "Kan inte stå sida vid sida med neofascister" www.expressen.se/nyheter/kan-inte-sta-sida-vid-sida-med-neofascister/



    Är väl just detta hela den här tråden står och stampar kring - oförmågan att inse att man själv inte äger den enda stora sanningen.

    Jag är iofs ingen beundrare av Mattias Karlsson men det är bra att han tar avstånd från de mer radikaliserade elementen inom SD och deras samarbete med nyfascister och nazister.

    Jag har fått uppfattningen att Familjelivs sverigedemokrater är mer radikala än den officiella partilinjen, betydligt mer - om jag ska vara ärlig.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Håller med. Jag fick tom anledning att hålla med Tino Sanandaji några inlägg upp. Det hör minsann inte till vanligheten!
  • Äldre 2 Feb 21:49
    Nenne666 skrev 2016-02-02 21:27:03 följande:
    'Folkets demonstration' kallar sin egen demonstration för regeringskritisk. Dom vill att sittande regering avgår, bland annat. Det är inget jag personligen påstår, utan det är vad dom själva säger. Vilka du syftar till som skulle förstå mer än någon annan får du ta med de berörda. Att Mattias Karlsson har uttalat sig som han har gjort har jag inte på något vis satt mig emot heller, vilket du kan läsa i mitt tidigare inlägg. Och att SVT liksom övrig media låter sina personliga åsikter gå igenom ibland kanske man kan skylla på den mänskliga faktorn, men inte att helt förneka det faktum att det faktiskt sker. Vad det beträffar lördagens demonstration så vill iaf jag avvakta med en bestämd åsikt i frågan tills berörda journalister och Mona Sahlin lämnar underlag för sina anklagelser. Det är inte mer än rätt. Skulle jag ha fel utifrån den informationen jag har tagit del av hittills så lovar jag att återkomma till dig och killbill i tråden och ge er det. Vad det beträffar han Tino så är jag väldigt lite insatt i vad han brukar skriva så jag har ingen åsikt om honom och hans fb-inlägg öht.
    Men hur naiv går man bli? Alla partier utom de i den sittande regeringen är väl mer eller mindre regeringskritiska?

    Om nazistiska Svenska motståndsrörelsen (SMR) skulle genomföra en "regeringskritisk" demonstration där de bjöd in kända nazister som fick agitera för nazism för att sedan misshandla mörkhyade på stan menar du då att den korrekta benämningen på tillställningen är regeringskritisk?
  • Äldre 3 Feb 19:04

    Fler avgångskrav i efterspelet till "Folkets demonstration"


    Enköpings SD-ordförande kräver nu även riksdagsledamoten Pavel Gamovs avgång. Han ska ha sanktionerat hemliga medlemsmöten i Upplandsdistriktet ? arrangerade av Johan Widén ? med främlingsfientliga talare från "Folkets demonstration"

    expo.se/2016/fler-avgangskrav-i-efterspelet-till-folkets-demonstration_7021.html


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Äldre 3 Feb 19:38
    Nenne666 skrev 2016-02-03 19:29:47 följande:
    På vilket sätt styrker den här artikeln att folkets demonstration va rasistisk och våldsam?
    Om företrädare för ett parti som brukar kritiseras för att vara rasistiskt anser att talarna på "folkets demonstration" var rasistiska så säger det en del. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • Äldre 3 Feb 20:36
    Nenne666 skrev 2016-02-03 20:02:56 följande:
    Va demonstrationen rasistisk eller va den det inte?
    Jag var inte där och lyssnade men de flesta som talade på demonstrationen är kända för att utrycka högerextrema och främlingsfientliga åsikter och i publiken fanns enligt SDs vikarierande partiledare Mattias Karlsson fascister och högerextrema.
  • Äldre 3 Feb 21:00
    +1
    Nenne666 skrev 2016-02-03 20:42:34 följande:
    Ja, men det va inte det som va frågan.
    Eftersom jag inte var där så kan jag inte ge dig ett mer utförligt svar.
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?