• Anonym (fyfan­)
    Äldre 7 Jan 20:42
    43511 visningar
    738 svar
    738
    43511

    Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?

    Ja, du är en väldigt dålig människa som tycker att kvinnor får skylla sig själva när dem blir våldtagna för att de har andra politiska åsikter än dig.

  • Anonym (fyfan­)
    Äldre 8 Jan 01:20
    #18
    Anonym (Pappor på stan) skrev 2016-01-08 00:13:19 följande:
    Nu förstår du inte eller vill inte förstå ts fråga.

    Du har säkert del i välkomnandet av en kultur som inte accepteras i bla Sverige.

    Känns det jobbigt nu? ...för dig.
    Jodå. Men mitt svar var dock inte ett svar på sista frågan i hans inlägg utan mer ett svar på hela hans kvinnofientliga inlägg.

    Välkomnandet av en kultur som inte accepteras i bla Sverige? Huh? Vad pratar du om? Jag vill ha invandring om det är det du menar? Jag är även Sverigedemokrat, emot religion och är starkt emot den ökade acceptansen av kvinnofientliga kulturer i Sverige. Vilket fack vill du placera mig i? 

    Ts kvinnosyn är precis lika vidrig som den som finns i mellanöstern och många religioner. Därför föraktar jag den lika högt.
    Det är förresten ett vanligt tema bland män som skriker högst om invandrares kvinnosyn m.m, att dom visar sig ha exakt samma kvinnosyn.
  • Anonym (fyfan­)
    Äldre 8 Jan 20:34
    #67

    Ts, anser du att män som blir rånade och misshandlade av invandrare också får skylla sig själva förresten? De allra flesta männen vill ju precis som de allra flesta av kvinnorna ha invandring.

  • Anonym (fyfan­)
    Äldre 10 Jan 15:58

    Ts, vad tycker du om de muslimer som anser att kvinnor som blir våldtagna/sexuellt utnyttjade får skylla sig själva för att de är lättklädda, dricker, flirtar med killar eller liknande? Och anser du är dina åsikter/värderingar är bättre än dessas?

  • Anonym (fyfan­)
    Äldre 10 Jan 17:08
    +1
    Anonym (Hemsk?) skrev 2016-01-10 16:56:35 följande:
    Jag anser inte att man har rätt att våldta någon.

    Men jag anser heller inte att det är en jätteklok idé att följa med en helt okänd man som man inte vill ha sex med hem från krogen när man är full.

    Det har ganska lite med åsikter eller värderingar att göra. Det är ett krasst konstaterande att kvinnor är på väg att avskaffa sin egen friheter.
    Du svarade inte på något i hela mitt inlägg, börjar gissa på att du trots allt bara vill provocera. Annars hade du varit intresserad av att faktiskt ha en vettig diskussion och kunna stå för dina åsikter.
Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?