• Anonym (Hemsk­?)
    Äldre 7 Jan 20:36
    43505 visningar
    738 svar
    -1
    738
    43505

    Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?

    Med tanke på det som uppmärksammats i Köln, Hamburg och nu senast Kalmar där ett stort antal kvinnor ofredades sexuellt på nyår.

    www.dn.se/nyheter/sverige/otal-sexuella-ofredanden-i-kalmar/

    Är jag en hemsk människa som inte bryr mig särskilt mycket? Jag menar, det är ju framförallt Europas och inte minst Sveriges kvinnor som själva valt att de vill ha det såhär?

    Det är framförallt kvinnor som slåss för socialism, feminism och öppna gränser och nu får skörda frukten av de politiska krav de själva ställer när de inte längre kan gå säkra på stan utan att bli överfallna och tafsade på eller våldtagna.

    Europas och Sveriges kvinnor fick rösträtt, de fick ett val och nu har de kollektivt valt att avskaffa sin egen frihet eftersom de uppenbarligen är obekväma med den.

    Är jag cynisk om jag resonerar så?

  • Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 7 Jan 23:07
    #7
    S c h n a skrev 2016-01-07 21:10:55 följande:

    Och ja, jag tycker det är osmakligt att önska någon våldtäkt. Det säger ganska mycket om din egen kvinnosyn. Men jag förstår vad det är som gör att någon tänker som du, jag förväntar mig inte sådär jättemycket av mänskligheten överlag.


    Men sluta tramsa!

    Jag har inte någonstans skrivit att jag önskar någon våldtäkt. Jag skrev bara att jag inte bryr mig när kvinnor som grupp råkar ut för en situation de försatt sig själva i.

    Varför ska jag bli chockerad när invandrarmän ger sig på kvinnor i Sverige? Det är framförallt kvinnorna här i Sverige som har velat ha hit dem. Som man bäddar får man ligga.
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 00:48
    #15
    S c h n a skrev 2016-01-07 23:13:18 följande:
    Det är väl du som tramsar när du startar tråden. Du struntar väl i vad vi tycker om dig, så varför frågar du?

    Men okej, du tycker det är kvinnors egna fel när de blir våldtagna, de har ju röstat på de rödgröna som invandrarmän. Logiskt. Var drar du gränsen efter det? Får vi skylla oss själva i några andra situationer? Klädsel? Alkoholpåverkan?
    Vem hade du annars tänkt lägga skulden på?

    Det är framförallt kvinnor som vill ha hit de här männen från Afrika och Mellanöstern som nu drar runt och ofredar unga tjejer i t.ex Kalmar.

    Och det är framförallt de här unga tjejerna själva som slåss för feminism, öppna gränser och dessutom en politik som innebär väldigt milda straff där t.ex Fi och MP vill avskaffa fängelsestraff helt och hållet.

    Kvinnor får väl lära sig att ta ansvar för sina egna handlingar? Givetvis får ni skylla er själva när ni faller offer för era egna ogenomtänkta beslut som ni fattat på känslomässig istället för rationell grund.

    Några år till med sådan här asylpolitik så kommer svenska kvinnor knappt kunna röra sig utomhus i någon svensk stad längre utan sällskap från en manlig släkting.

    Jag vet egentligen inte ens om man kan tala om att ni får skylla er själva, uppenbarligen är det ett sådant samhälle ni vill ha och så ni vill bli behandlade. Det är väl mer på plats med ett grattis till framgången, eller något.
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 10:31
    #28
    Anonym (S) skrev 2016-01-08 08:18:12 följande:
    Det värsta är att du verkar tycka dig själv vara bättre än dessa personer...
    Bättre än vilka personer? De som vill att Sverige ska se ut såhär?

    Ja, det har du nog rätt i. Jag ser mig själv som en bättre människa än dem.

    Men jag vet inte om det har relevans för tråden egentligen? Det jag funderar över är om det är värt min tid och energi att engagera mig i människor som bara faller offer för sina egna dumma beslut.

    Min tråd handlar om gruppnivå, inte individnivå, och på precis samma sätt som feminister generaliserar män på gruppnivå generaliserar jag kvinnor på gruppnivå.
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 10:32
    #29
    Åttionian skrev 2016-01-08 07:25:52 följande:

    Varför modereras inte sådana här vidriga trådar bort?


    Vad är vidrigt med den och varför borde den tas bort?
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 10:34
    #30
    Anonym (Suck) skrev 2016-01-08 00:16:36 följande:

    Cynisk, nä snarare idiotisk. Du ser kvinnor som ett kollektiv, inte som individer, och du lägger skulden på offren.


    Ja, det kan man väl göra?

    Feminister ser män som ett kollektiv, och på sätt och vis kan man givetvis gruppera människor efter kön om man vill det.

    Det innebär inte att jag inte kan känna empati för enstaka kvinnor som råkar illa ut, men när jag läser om att kvinnor som grupp råkar illa ut, som i Köln eller Kalmar, då bryr jag mig inte. Varför skulle jag göra det?
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 14:22
    #40
    Anonym (S) skrev 2016-01-08 11:07:41 följande:
    Jag syftade iofs på de män som begår vidriga handlingar mot kvinnor. Du kanske inte gör det fysiskt men du bidrar absolut till den sortens kultur med din inställning och dina resonemang.
    Vadå för sorts kultur? Jag är emot den samhällsutvecklingen och det har jag alltid varit. Men nu har inte minst Sveriges kvinnor gemensamt bestämt att jag har fel och de har rätt när de själva väljer bort sin frihet.

    Men visst. I en kvinnas värld är det alltid mitt fel oavsett vad jag säger eller gör.

    Reaktionerna i den här tråden får mig bara att känna ännu mindre sympati för dem som råkar illa ut. Varför ska jag bry mig när ni blir våldtagna och ofredade? Ni vill det och ni försvarar med näbbar och klor de val ni gjort som leder till att ni blir det.

    Så den dag ni blir utsatta, ska jag då tycka synd om er efter alla påhopp jag får här i tråden? Nej, absolut inte...
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 14:28
    #41
    Åttionian skrev 2016-01-08 12:07:39 följande:
    Var skall man börja?

    Att du anser att en kvinna som våldtas får skylla sig själv är ju bara ett exempel på hur vidrig tråden är...
    Det är inte riktigt vad jag skriver. Om du hade haft grundläggande läsförståelse hade du dessutom sett och förstått att det inte är vad jag skriver.

    Jag konstaterar bara att Sveriges och Europas kvinnor, som grupp, propagerar för ett samhälle som leder till att det blir mer otryggt för dem att leva i.

    Oavsett det handlar om att ta hit fler män från Afrika och arabvärlden, att man ska ge sexualförbrytare och våldsbrottslingar en "andra chans" och införa mildare straff eller helt enkelt med vett och vilje väljer att bli tillsammans med en kvinnomisshandlare.

    Då måste jag, som man, fråga mig om jag ska känna någon som helst sympati för kvinnor som grupp över att de faller offer för sina egna dåliga livsval.

    Och här i tråden är det ju många som fortsätter med att propagera för att den här samhällsutvecklingen är rätt. Så case closed.

    Kvinnor sitter här och försvarar den framtid de går tillmötes och varför ska då jag klaga? Varför ska jag bry mig när inte ens kvinnorna själva gör det?
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 14:29
    #42
    Anonym (..) skrev 2016-01-08 05:26:48 följande:

    Ts har tydligen inga kvinnliga anhöriga, och kommer aldrig att få.

    Snacka om generalisering när man tillskriver halva befolkningen en åsikt. För övrig har Sverige aldrig haft någon kvinnlig ledare, så allt borde trots allt kännas perfekt för ts.


    Jo, det har jag och har haft sedan jag föddes.
  • Anonym (Hemsk­?) Trådstartaren
    Äldre 8 Jan 14:33
    #43
    Anonym (Runner) skrev 2016-01-08 11:13:55 följande:
    Lustigt, jag ser dig snarare tvärtom, som en typisk populist faktiskt.
    Det är såhär populism låter. 

    Att generalisera som du gör tyder bara på bristande intelligens. 
    Men återigen så låter populism, dom enkla lösningarna som ska tilltala dom stora massorna och befria dom från att behöva tänka ett extra varv. 
    Om jag nu lider av bristande intelligens så kanske du, som är så intelligent, kan peka på var resonemanget haltar?

    Annars har du precis lyckats projicera dina egna tillkortakommanden på mig. Men jag ska inte drista mig till att komma med samma påhopp eftersom du troligen redan lider av det så det räcker.

    Att generalisera är, tvärtom, något som kräver intelligens. Att generalisera är dessutom ofta viktigt för att kunna fungera i ett samhälle eller fatta viktiga och framförallt korrekta beslut.
Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?