• Anonym (Marryzia)

    Ni kvinnor som har håriga fittor.

    Hej. Här om dagen hade jag tränat på och kört ett gruppträningspass i spinning och efteråt var det sedvanligt dags för duschning. I omklädningsrummet blev jag ganska förvånad när jag fick syn på en av tjejerna som hade varit med och tränat. Till skillnad från de flesta kvinnor jag sett i omklädningsrum och duschrum de senaste 5 åren var hon väldig ovårdad mellan benen. Eller ovårdad är nog fel ord eftersom det har med hygien att göra, men busken mellan benen var massivt stor och lång. Jag kan inte riktigt svara på vad som gjorde mig så ställd, för egentligen är det inte något att bli ställd över. Men kanske var det för att det var så oväntat. Hon var nog inte äldre än 18-20 år och hade ett väldigt bra utseende i övrigt. Man väntar sig inte att en söt, smal och relativt lång tjej i den åldern ska se ut så mellan benen. Jag vet inte om det är hennes utseende eller själva uppträdandet som gjorde mig lite fundersam. För tillskillnad från många andra gick hon omkring väldigt ohämmat i omklädningsrummet utan att handduk, vilket bidragit till min kanske något överdrivna faschination för henne och ämnet i sig. Jag har lite frågor till er kvinnor om ämnet.

    1. Har ni sett något liknande i när ni varit och tränat eller vistats i ett omklädningsrum? Alltså att någon så ung kör på 70-80tals modet mellan benen?
    Hur vanligt är det att yngre kvinnor kör på buske enligt vad ni har sett?

    2. Hur ser ni själva ut mellan benen? Struntar ni i hur mycket hår ni har mellan benen eller är det viktigt att asa det? Hur mycket hår är okej? 

      
     

       

  • Svar på tråden Ni kvinnor som har håriga fittor.
  • taquine
    Pentra skrev 2016-02-25 21:19:02 följande:

    Tänk att ens egen okunskap kan vara så ohyggligt roande. Ja, sannerligen, man talar och skriver utefter sitt eget förstånd... ... /Pentra
    Men snälla människa , lägg ner. Du gör ju bara bort dig. Skulle vara intressant att se källor på dina  påståenden 
    Goodness me
  • Linn1994

    Jag är 22 år, har oftast inte rakat.

    Varit tillsammans med sambon i 5 år.

    Ingen av oss stör oss på det.

    Brukar dock frissa muffen med saxen ibland.

    Och ibland åker hyveln fram också, kanske varannan,var tredje månad när jag känner för att vara lite extra fin ;)

    Men ska jag gå i bikini så är jag noga med att vara fin down stairs, tycker det ser lite äckligt ut när man ser håret hänger fram...

  • Anonym (Lagom hårig)
    Anonym (Marryzia) skrev 2016-02-25 19:15:06 följande:

    Ni som har gjort ett val att inte ansa er, hur kommer det sig att ni inte gjort det valet? Hur reagerar andra på det, exempelvis killar?


    Det är ju bara naturligt med könsbehåring. Och dessutom har jag inga besvär av mitt hår (visserligen är det inte så mycket, men ändå) att jag skall lägga ner tid och pengar på att raka mig. Och om en kille inte kan acceptera det, så är det bara för honom att dra... 
  • Furienna
    Pentra skrev 2016-02-25 21:10:20 följande:
    Jo, iofs, visst fyller könsbehåringen sin funktion eller, snarare, sina funktioner; bl.a.: Suveränt för den som älskar 'hår i maten', perfekt boplats för ohyra och mikrober, bättre möjligheter för överlevnad och trivsel om man är bakterie eller virus, och, om man tycker att den närmare, lenare, renare och känsligare upplevelsen vid sex är jobbigt störande så avhjälper en rejäl könsbehåring detta, och, ju mer hår desto mer svåravlägsnad svett och smuts och således desto mer könsdoft/stank. ... Men dessa funktioner anser jag, och många med mig, inte vara några som helst välkomna funktioner att fylla och menar därför att könsbehåringen spelat ut sin roll. Men smaken är ju tydligen som baken... ... /Pentra
    De flesta i världen har nog levt sina liv utan det minsta problem med det du räkna upp.
  • Anonym (Hehe)
    Pentra skrev 2016-02-25 21:10:20 följande:

    Jo, evolutionen går självklart att påverka. Det sker ju hela tiden. Om man vet varför det är bra att man rakar sig, så gör det skillnad, men det innefattar naturligtvis att ens efterkommande sedan har samma vetskap, förstås... Så, jag vet nog vem det är, som jämförelsevis inget vet i ämnet... Jo, iofs, visst fyller könsbehåringen sin funktion eller, snarare, sina funktioner; bl.a.: Suveränt för den som älskar 'hår i maten', perfekt boplats för ohyra och mikrober, bättre möjligheter för överlevnad och trivsel om man är bakterie eller virus, och, om man tycker att den närmare, lenare, renare och känsligare upplevelsen vid sex är jobbigt störande så avhjälper en rejäl könsbehåring detta, och, ju mer hår desto mer svåravlägsnad svett och smuts och således desto mer könsdoft/stank. ... Men dessa funktioner anser jag, och många med mig, inte vara några som helst välkomna funktioner att fylla och menar därför att könsbehåringen spelat ut sin roll. Men smaken är ju tydligen som baken... ... /Pentra


    Och VARFÖR blir det mer stank? Det är som med håret på huvudet? Duschar man o tvättar sig är det inget problem. Lenare? Tycker snarare man fastnar på varandra på något oskönt sätt. Jag blir svettigare med rakat än orakat, fattar inte hur du kan vara tvärtom. Blir äckligt. Du har nog glömt hur det är att ha hår... Äckligt m plitar o stubb, urk.
  • Linn1994

    Haha att folk orkar bry sig om andra som inte är rakade är faktiskt ganska väldigt roligt..

    Lite humor såhär på kvällskvisten

  • Anonym (Häry)

    Vi rakade oss i början av förhållandet, mest för att känna oss fräscha tror jag... Men jag fick utslag, stubben på honom rev mig och jag hade svamp och skit. Så vi slutade. Jag rakar bikinilinjen och ansar, det gör min man oxå så vi slipper hår i halsen vid oralsex. I övrigt är vi håriga båda två numera! Heja naturligt!

  • Fiona M
    Påven Johanna skrev 2016-02-25 22:18:10 följande:

    Ja, det är väl därför jag aldrig någonsin läst något vettigt av dig. 


  • Notetur Nomen
    Pentra skrev 2016-02-25 21:19:02 följande:

    Tänk att ens egen okunskap kan vara så ohyggligt roande. Ja, sannerligen, man talar och skriver utefter sitt eget förstånd... ... /Pentra


    Det är sjukt kul att du i tråd efter tråd rapar ur dig såna otroliga dumheter med en svårslagen säkerhet, utan att någonsin ha en källa som backar upp. Men säg mig, om jag operar tuttarna, påverkar jag evolutionen då? Om jag hugger av mig armen?

    Sedan så är det så att håret visst har en funktion. Utan hår fastnar alla otäcka bakterier direkt på huden, istället för att fångas upp av håret och ledas bort från kroppen. Håret skyddar smuts utifrån att tränga in i huden. Utan hår får man lättare svampinfektion.

    Vilka naturfolk är det som inte har könshår? Har de heller inte hår på huvudet? Övrig kroppsbehåring? Gäller det både män och kvinnor?

    Vill till sist poängtera att det varken är fel att vara helrakad eller hårig. To each their own.
  • Anonym (U)

    Håret fyller en funktion!!!! Jösses. Det finns där för att skydda men också för att lufta.

    Jag har rakat mig sedan yngre tonåren. För det är så det är. Röda prickar som kliar, svampinfektioner osv. kommer på köpet. Jodå, testat allt möjligt för att slippa prickar och kli men inget funkar.

    Singel och har därför inte brytt mig. Låtit håret växa som det vill. Inga kliande prickar och inga svampinfektioner. Hm undrar varför!? Jo, för att miljön blir bättre med skyddande hår.

    Dock tänker jag att det kommer rakas om jag träffar en man men skulle helst vilja ha hår kvar för då slipper man besvär. Men det förväntas ju att man ska vara hårfri, liksom bra eller anus.

Svar på tråden Ni kvinnor som har håriga fittor.