Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vad är den knäppaste anledningen till att du gjort slut?

  Fre 4 mar 2016 09:43 Läst 15311 gånger Totalt 73 svar
  Fre 4 mar 2016 09:43

  Tonårskära har vi alla varit, och den kärleken kan ta slut lika snabbt som den blossat upp och av precis lika konstiga anledningar.

  När jag var tonåring gjorde jag slut med en kille för att han sprang fult och kallade pengar för cash.

  Dela med er av era tokiga anledningar och historier!

 • Lör 5 mar 2016 18:58 #41

  När jag var 20 så dumpade jag en kille bara för att jag tyckte att han gjorde en så ful min när han slog i sin tå. Handlade givetvis inte om det utan snarare om mina känslor för subjektet ifråga.

 • Anonym (xy)
  Visa endast
  Lör 5 mar 2016 19:06 #42

  Min första "pojkvän" (vi träffades bara några gånger) dumpade jag för att han hade ful dialekt. Han kom från södra Sverige och pratade med skorrande ärr.

  Helt sjuk anledning, för det var inget fel på honom i övrigt. Men jag var bara 16 år och omogen. Det är min enda ursäkt

  Min andra kille träffade jag ett år senare, när jag var 17. Vi träffades ett tag och jag tyckte jättemycket om honom, men tillslut gjorde jag slut för att han var pingstvän. Och jag hade en kompis som jag var ganska påverkad av och som "hatade" religiösa. (Hon var nästan satanist, typ).

  Detta kan jag ångra än idag, många år senare. För denne kille var verkligen både snygg och snäll och ingen "strikt" pingstvän, han var inte ens så aktiv i Pingstkyrkan längre när vi träffades. Så det hande säkert kunnat funka mellan oss.

 • Anonym (xy)
  Visa endast
  Lör 5 mar 2016 19:15 #43

  Kan tillägga att jag själv blev ratad av en kille när jag var 20, för att han inte gillade min klädstil. Inte dumpad, för vi var aldrig ihop, men ratad. Han sade att han tyckte att jag var söt men aldrig skulle kunna dejta mig eftersom jag klädde mig som en hippie

 • Loriya­na
  Visa endast
  Lör 5 mar 2016 19:25 #44

  Gjorde slut med mitt livs kärlek för att mina föräldrar inte ville att jag skulle vara tillsammans med en ateist.

  Nu typ 20 år senare har jag inte förmått mig bli tillsammans med någon annan och jag misstänker att mina föräldrar ångrar sitt inflytande. Vid tillfället ansåg de att jag säkerligen skulle komma över honom och bli kär i någon annan. Men nix, har icke hänt. Jag var 18 år då, nu är jag 36.

 • Lör 5 mar 2016 22:07 #45
  Loriyana skrev 2016-03-05 19:25:39 följande:

  Gjorde slut med mitt livs kärlek för att mina föräldrar inte ville att jag skulle vara tillsammans med en ateist.

  Nu typ 20 år senare har jag inte förmått mig bli tillsammans med någon annan och jag misstänker att mina föräldrar ångrar sitt inflytande. Vid tillfället ansåg de att jag säkerligen skulle komma över honom och bli kär i någon annan. Men nix, har icke hänt. Jag var 18 år då, nu är jag 36.


  Nej, vad tragiskt. Ångrar du att du lyssnade på dina föräldrar? Kan du känna ilska gentemot dina föräldrar som fick dig att göra slut med en person du älskade så mycket?
 • Lör 5 mar 2016 23:30 #46

  Festlig tråd! Men jag reagerar en aning på att de flesta av dessa historier tycks vara i övre tonåren. Minns inte alls att jag eller någon in min umgängeskrets då gjorde slut för sånt nonsens. Tvärtom kändes det rätt seriöst, nästan för seriöst :P

  Så jag har ingen egen historia att komma med.


  Mabel skrev 2016-03-05 17:59:55 följande:

  Han hade en ful soffa och tyckte Dan Brown var världens bästa författare. Det gick ju bara inte som ni förstår.


  Va?
 • Anonym (Picas­so)
  Visa endast
  Sön 6 mar 2016 01:00 #47

  Jag var jättekär i en kille och vi hade dejtat ett tag när jag fick komma hem till honom. Han hade berättat att han älskade att måla och teckna och jag var jättenyfiken på att få se för jag älskar kreativitet. Så hemma hos honom så kommer vi in på det igen och han säger att han gärna vill visa mig och jag skiner upp som en sol, han går fram till en byrå och öppnar en låda och tar fram en massa A4 papper och kommer med dom. Det var bara klotter! Såg ut som en 5 åring som hade målat och han berättade stolt att "detta är en hund, detta är mitt barndomshus" osv. Sen tar han fram teckningar från mellanstadiet och visar mig, det såg typ likadant ut! Och han var så stolt! Jag kände mig som hans mamma som sa hur duktig han var... Jag trodde att jag blev prankad men han var helt seriös, jag kunde bara inte träffa honom igen. Vi var 24.

  Sen har jag dumpat för att en kille drack mjölk innan läggdags, tyckte det var så äckligt med mjölkmorgonandedräkt.

  Jag har dumpat för att en kille alltid hade hål på sina tröjor.

  En för att han klippte sig så fult.

  Men det var i tonåren.

 • Anonym (Skum)
  Visa endast
  Sön 6 mar 2016 11:01 #48

  Knäppt vet jag inte. Men jag ratade en kille som var kär i mig i flera år för att han alltid hade vitt skum i mungiporna. Vi(jag och mina vänner) kallade honom "fradga Magnus" tycker än idag jag hade skäl till det. Är inte fräscht med tjockt saliv i mungiporna.

 • Anonym (:D)
  Visa endast
  Sön 6 mar 2016 12:29 #49

  Jag var visserligen bara 6 år men en kille i klassen frågade chans på mig och jag sa att jag skulle fundera. Sen hängde han efter mig hela rasten och jag tyckte att han var så klängig. Så jag sa nej för att han hade på sig vita byxor som jag tyckte var fula (80-talet). Sen gick det några dagar och han frågade chans på en annan tjej i klassen som sa ja och då ångrade jag mig så mycket och hoppades att de skulle göra slut så jag kunde få tillbaka honom. Det blev inte så, hahaha! Drömmer

 • Sön 6 mar 2016 18:49 #50

  Jag har även gjort slut med en kille för att han var så artig, han sa alltid "tack så hemskt mycket" och jag störde mig som attan på det och tyckte han var en sån mesig tönt! Vi var typ 14 tror jag.

  Han blev ledsen och jag blev dökär i hans bästis, vi träffades en del men fick smyga med det. En gång när jag var hemma hos bästisen för film å hångel kommer tack-så-hemskt-mycket killen och knackar på helt oannonserat. Jag fick samla ihop mina grejer tyst och snabbt och smita ut bakvägen. ^^

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll