Inlägg från: Anonym (Charlie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Charlie)

    Är man illa ute om man fastnar i det förflutna?

    Jag bli nostalgisk ibland och längtar ibland tillbaks till 80-talet, då jag var barn. Det är lite som i ett romantiskt skimmer. Samtidigt så vet jag allt inte var perfekt då heller.
    Ett större problem jag har är att jag har svårt att sluta tänka på kvinnor jag gillat. En drömde jag om i flera år, var besatt.
    Jag spelar upp saker vi gjorde och sa, i huvudet, som i en film. Ältar. Önskar att det hade blivit vi, och kan inte förstå varför det inte blev så.
    Är nån slags form av självplågeri.

  • Anonym (Charlie)
    Anonym (Livet) skrev 2019-07-01 12:08:35 följande:

     För mig är meningen med livet nu mina barn.


    Och jag vill ligga så mycket som möjligt just nu Skrattande
    Har inga kids, och legat för lite.
  • Anonym (Charlie)
    Anonym (Livet) skrev 2019-07-01 12:18:59 följande:
    Ah. Haha. Shit, jag har noll sexlust. Minns att jag kände som du när jag var i 20-årsåldern och fram till jag träffade min man och vi varit ihop i ett halvår kanske. Sen dog det och handlar nu enbart för mig om något som kan resultera i fler übergulliga små barn >D
    Känt så sen jag var 13. I över 30 år alltså Skrattande
  • Anonym (Charlie)
    Anonym (Kvinna36) skrev 2019-07-02 06:25:18 följande:

    Jag drömmer ibland om det gamla och romantiserar det fast jag vet att det inte alltid var så roligt som jag kommer ihåg. För mig är det mest ett sätt att få mig på bättre humör och känna kärlek och trygghet när tillvaron annars är lite grå. För mig är mina minnen och min fantasi ett sätt att tillfälligt fly verkligheten.

    För det mesta blir jag irriterad på mig själv om jag tar till det här knepet långa perioder. Då brukar jag prova på något nytt, boka en resa åt mig eller snabbt lägga in i kalenderna flera saker där jag träffar nya människor. Jag hör till de som tror att man inte kan sitta och vänta på att bli lycklig. Det är en inställning och man måst själv jobba på det om man märker att man inte är nöjd med sitt läge.


    Ja, man ska leva i nuet. Jag är tacksam över de fina minnena jag har från förr.
    Just nu är jag inte lycklig, har fastnat. Vet inte hur jag ska ta mig ur det, men säker på att det kommer bli bra. Jag vill ligga mer, som sagt. Måste inte vara med flera olika tjejer, men gärna en speciell och underbar tjej Glad
Svar på tråden Är man illa ute om man fastnar i det förflutna?