Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vågar inte gå och bajsa

  Sön 13 mar 2016 17:34 Läst 18291 gånger Totalt 203 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (ont i magen) - Visa alla inlägg
  Anonym (ont i magen)
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 17:34 -2

  Jag har ett problem som någon mer här kanske varit med om.

  Det är så att jag flyttade in tillsammans med min pojkvän i en liten lägenhet strax efter nyår. Lägenheten är liten (34m2 tror jag) och lite gammaldags. Toaletten tex har inget fönster och har ganska dålig ventilation. Problemet är då att när man går och bajsar så luktar det verkligen jättemycket och jätteilla därinne ganska länge. Jag har provat luftrenare och parfym, men doften blandar sig bara med bajslukten som gör det nästan ännu värre. Mitt problem är att jag tycker verkligen att det är jätteskämmigt om min pojkvän går in på toa efter att jag har varit där och gjort nummer två. Han är dessutom lite fin i kanten och skulle nog ställa till världens liv om han måste gå in där efter mig. Det jag gör nu är att jag inte går och bajsar alls när han är hemma.

  Eftersom jag pluggar och han jobbar brukar jag passa på och göra ifrån mig när han är på jobbet. Helgerna är värst då jag måste gå och hålla mig fredag - måndag. Helgerna är med andra ord bäst när dom är över, för då kan jag gå och bajsa.

  Min största oro är under den kommande påsken då min sambo är ledig i fyra dagar i sträck, och han har sagt hur skönt det ska bli "att inte göra något" under hela påskhelgen. Dvs, jag tror inte han kommer gå ut utan mig så det kommer inte bli nån lucka där jag kan bajsa. Kan man hålla sig i fyra dagar (mitt rekord är tre hittills)? Är det farligt?

  Är det fler som varit i samma situation? Hur löste ni detta? Sitter här och har verkligen jätteont i magen

 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 17:44 #6
  Anonym (LOL) skrev 2016-03-13 17:40:00 följande:

  Så när ni är hemma tillsammans på helgen så skiter inte han heller?


  Jo visst gör han det, men han är ju kille. Han har sagt att han aldrig skulle vara tillsammans med en tjej som pruttar tex, så jag är rädd att han skulle bli äcklad om jag då går och gör något som luktar ännu värre. 
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 17:52 #13

  Att lämna honom är absolut inget val. Lägenheten ligger centralt och i ett jättebra läge.

  Jag ska testa den där sprayen. Någon som vet om företaget skickar till Sverige? Om den fungerar får jag bajsa jättefort så att han inte förstår vad jag gör.

 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 17:59 #18
  Totoro skrev 2016-03-13 17:55:01 följande:

  Om det nu är så jobbigt för dig att bajsa när han är hemma så sätt på duschen och sen skiter du under tiden duschen står på. Sen hoppar du in i duschen och duschar och använder massa schampo och tvål och sen kan du efteråt parfymer dig och annat dofta gott. Då har du fått skita och doften har hunnit försvinna.

  Har gjort detta själv under längre tid för jag avskydde tanken att folk visste om jag skulle skita. Ibland fick man duscha 2 gånger på en dag för att kunna skita :P


  Ett handfast tips! Kanske kan kombineras med sprayen som nämndes ovan för god effekt. Man kan kanske även fejka duschljud medan man sitter på stolen så att säga? Tex råka tappa schampoflaskan, prassla lite med draperiet osv. Ska göra ett pilottest imorgon och se om det fungerar. Bra tips!
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 18:09 #23

  Tänkte beställa sprayen nu, men den är ju bara tillgänglig i USA

  Kan man köpa den i Sverige? 

 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 18:11 #24
  Anonym (LOL) skrev 2016-03-13 18:03:29 följande:
  Men har han problem? Han förstår väl att det luktar även när kvinnor bajsar?
  Vet inte, jag vet bara att han avskyr kvinnor som fiser. Skulle ALDRIG våga släppa mig när han är i närheten. Jag brukar gå ut i köket och stå nära fläkten när jag verkligen behöver släppa mig lite. 
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 18:33 #32
  Anonym (Fia) skrev 2016-03-13 18:31:49 följande:
  Nu verkar det här ju mest vara ännu en bajs trolltråd med tanke på kommentaren om lägenheten - men kan ju finnas andra som läser.

  poo-pourri.se/

  www.coolstuff.se/Poo-Pourri

  har för mig jag sett den på diverse olika webshoppar också tidigare
  Den är slutsåld hos Coolstuff! 
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 18:37 #35
  Anonym (mm) skrev 2016-03-13 18:31:53 följande:
  Haha va? Kan du inte lämna honom pga att lägenheten ligger centralt och bra?
  Alltså jag vill ju inte lämna honom då han har fint jobb, bil, är snygg, etc. Lägenheten är förstås inte det enda, men vart man bor är viktigt för mig. Vill bo inne i stan. Skulle aldrig kunna göra det annars med tanke på att jag studerar och är beroende av CSN, och det är inte mycket pengar man får av dom...
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 18:45 #40
  Anonym (Fia) skrev 2016-03-13 18:41:30 följande:
  Förhoppningsvis är den inte det när någon med ett faktiskt problem av den här typen läser.

  Den officiella länken som var först i inlägget är inte slutsåld. 
  Tack, missade den först. Vilken rekommenderar du? Fanns ju många att välja mellan, "Poo La La" tycker jag låter trevligt med doft av liljor. Eller ska man ta originalet?
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 13 mar 2016 21:49 #50
  Tändstickor har jag redan testat, och samma sak med att duscha direkt efteråt. Tyvärr går inte lukten bort helt utan det är en svag underdoft som fortfarande är obehaglig.

  Jag har nu beställt den där PooPurryn som folk nämnde innan. Får hoppas den funkar så slipper jag oroa mig för detta mer. Kommer utvärdera i tråden efteråt då jag anar att det är många med samma problem som mig.
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 15 mar 2016 17:41 #89

  Tänkte bara uppdatera här i tråden och säga att sprayen inte har levererats ännu, men nu är sambon på jobbet och jag behöver den egentligen inte innan helgen ändå.

  Har förresten testat med att duscha efteråt, men det gör ju ingen skillnad. Det känns som att partiklarna från avföringen sprids med ångan från duschen.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll