• Anonym (sluta va rädd)
    Äldre 13 Mar 18:16
    26834 visningar
    203 svar
    +1
    203
    26834

    Vågar inte gå och bajsa

    Var lika rädd som du när jag var hos min kille några dagar i sträck och inte vågade bajsa. Jag passade på när han var ute och låtsades både för mig själv och för honom att jag är den enda personen i världen som aldrig bajsar.
    Han gick på toa som om det var den naturligaste saken i världen och lämnade en doft efter sig dessutom - utan att skämmas!! Det du

    När jag träffade min nya kille var han likadan - han bajsade hej vilt och jag började göra samma sak. Jag tänkte - om han så kan jag och om han tycker det är äckligt när jag får han väl göra det. Jag tänker inte gå omkring och ha ont i magen och efter det blev det hur naturligt för mig också. Alla bajsar även om man låtsas som om man inte gör det. Visst är det en konstig värld vi lever i - alla ska vara perfekta och lukta gott hela tiden men bajsa - nää sånt sysslar vi INTE med!

  • Anonym (sluta va rädd)
    Äldre 13 Mar 18:34
    #33
    Anonym (ont i magen) skrev 2016-03-13 17:59:00 följande:
    Ett handfast tips! Kanske kan kombineras med sprayen som nämndes ovan för god effekt. Man kan kanske även fejka duschljud medan man sitter på stolen så att säga? Tex råka tappa schampoflaskan, prassla lite med draperiet osv. Ska göra ett pilottest imorgon och se om det fungerar. Bra tips!
    Hur gick det? Kunde du bajsa när du höll på med allt det där samtidigt..? Flört
Svar på tråden Vågar inte gå och bajsa