Inlägg från: Anonym (dilemma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dilemma)

    Vågar inte gå och bajsa

    Totoro skrev 2016-03-13 17:55:01 följande:

    Om det nu är så jobbigt för dig att bajsa när han är hemma så sätt på duschen och sen skiter du under tiden duschen står på. Sen hoppar du in i duschen och duschar och använder massa schampo och tvål och sen kan du efteråt parfymer dig och annat dofta gott. Då har du fått skita och doften har hunnit försvinna.

    Har gjort detta själv under längre tid för jag avskydde tanken att folk visste om jag skulle skita. Ibland fick man duscha 2 gånger på en dag för att kunna skita :P


    Har också denna störning att jag aldrig vågat bajsa inför andra. Varit skitjobbigt i mina förhållanden, på arbeten osv speciellt i små lägenheter med dålig toaventilation, eller hemma med nåt ons morgonen efter sex,  så jag har fått göra precis som du beskriver. Men i mitt senaste förhållande löste vi det så att vi säger till att nu får du gå ner i källaren ett tag eller ut i trädgården,så man vet att man är helt allena och kan sitta i lugn och ro. Inga frågor och ingen dålig lukt. Underbart! Skulle aldrig kunna var ihop med nån som inte på allvar tror eller accepterar att även små prinsessor gör nummer 2. Assholesnubbe! Ett annat tips är att spola direkt och inte låta skiten ligga kvar medan man torkar och tvättar sig. Då lär det stinka hundra ggr mer. Folk kan lämna efter sig så vedervärdiga dofter att man storknar;(((
  • Anonym (dilemma)
    Hasse Qvist skrev 2019-08-02 15:44:53 följande:
    Det låter som att dra det lite långt. Jag säger ibland: "Gå inte in där nu! Vänta en halvtimme innan du går in."

    Har kvinnor lättare för att dela med sig av sin bajslukt till andra kvinnor? erkar vara mycket det här med att dom inte vill att pojkvännen får känna hur det luktar.
    Helt klart värre med pojkvänner och nya dejter men har nästan lika svårt med vänner och familj. Står knappt ut med mina egna dofter och äcklas våldsamt av min skit. Hade önskat att man slapp detta ofog.
Svar på tråden Vågar inte gå och bajsa