• Hasse Qvist

    Vågar inte gå och bajsa

    Nu har jag varit på toaletten och bajsat. Skrattande Fyra , långa slanka korvar blev det. Glad

  • Hasse Qvist

    Finns det ingen slags kolfilterfläkt som skulle hjälpa mot stanken? Jag brukar försöka vifta ut lukten med dörren när jag skäms lite över den stank jag presterat. Men bor man i en kvart på 30 kvm börjar väl hela lägenheten stinka. Jag tror kvinnors bajs börjar lukta mer illa för att de ofta tycker att det är så pinsamt att gå och bajsa så de går och håller sig, och då bakar liksom bajslukten in sig i tarmen.

  • Hasse Qvist
    Anonym (dilemma) skrev 2019-08-02 14:41:55 följande:
    Har också denna störning att jag aldrig vågat bajsa inför andra. Varit skitjobbigt i mina förhållanden, på arbeten osv speciellt i små lägenheter med dålig toaventilation, eller hemma med nåt ons morgonen efter sex,  så jag har fått göra precis som du beskriver. Men i mitt senaste förhållande löste vi det så att vi säger till att nu får du gå ner i källaren ett tag eller ut i trädgården,så man vet att man är helt allena och kan sitta i lugn och ro. Inga frågor och ingen dålig lukt. Underbart! Skulle aldrig kunna var ihop med nån som inte på allvar tror eller accepterar att även små prinsessor gör nummer 2. Assholesnubbe! Ett annat tips är att spola direkt och inte låta skiten ligga kvar medan man torkar och tvättar sig. Då lär det stinka hundra ggr mer. Folk kan lämna efter sig så vedervärdiga dofter att man storknar;(((
    Det låter som att dra det lite långt. Jag säger ibland: "Gå inte in där nu! Vänta en halvtimme innan du går in."

    Har kvinnor lättare för att dela med sig av sin bajslukt till andra kvinnor? erkar vara mycket det här med att dom inte vill att pojkvännen får känna hur det luktar.
  • Hasse Qvist
    Anonym (dilemma) skrev 2019-08-02 19:08:57 följande:
    Helt klart värre med pojkvänner och nya dejter men har nästan lika svårt med vänner och familj. Står knappt ut med mina egna dofter och äcklas våldsamt av min skit. Hade önskat att man slapp detta ofog.
    Du kanske slipper bajs i nästa liv. Slipper mens också. Om ni fick välja bort någon av dessa, vilken skulle ni ta då?
Svar på tråden Vågar inte gå och bajsa