• Anonym (Kaffedraken)

    Vågar inte gå och bajsa

    Jag har ett problem som någon mer här kanske varit med om.

    Det är så att jag flyttade in tillsammans med min pojkvän i en liten lägenhet strax efter nyår. Lägenheten är liten (34m2 tror jag) och lite gammaldags. Toaletten tex har inget fönster och har ganska dålig ventilation. Problemet är då att när man går och bajsar så luktar det verkligen jättemycket och jätteilla därinne ganska länge. Jag har provat luftrenare och parfym, men doften blandar sig bara med bajslukten som gör det nästan ännu värre. Mitt problem är att jag tycker verkligen att det är jätteskämmigt om min pojkvän går in på toa efter att jag har varit där och gjort nummer två. Han är dessutom lite fin i kanten och skulle nog ställa till världens liv om han måste gå in där efter mig. Det jag gör nu är att jag inte går och bajsar alls när han är hemma.

    Eftersom jag pluggar och han jobbar brukar jag passa på och göra ifrån mig när han är på jobbet. Helgerna är värst då jag måste gå och hålla mig fredag - måndag. Helgerna är med andra ord bäst när dom är över, för då kan jag gå och bajsa.

    Min största oro är under den kommande påsken då min sambo är ledig i fyra dagar i sträck, och han har sagt hur skönt det ska bli "att inte göra något" under hela påskhelgen. Dvs, jag tror inte han kommer gå ut utan mig så det kommer inte bli nån lucka där jag kan bajsa. Kan man hålla sig i fyra dagar (mitt rekord är tre hittills)? Är det farligt?

    Är det fler som varit i samma situation? Hur löste ni detta? Sitter här och har verkligen jätteont i magen

  • Svar på tråden Vågar inte gå och bajsa
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Ture) skrev 2019-11-02 12:59:40 följande:

    Prova ärtsoppsbuffé du och karlen..?


    Luktar avfôringen godare då?
    Jag älskar att dansa Aske daske da
  • Anonym (Kaffedraken)

    Att skämmas för sitt skitande är tyvärr inte helt ovanligt. Föreslår följande åtgärder.

    1) Se över tilluften till toan. Kanske behöver det tas upp en ventilationsspalt längst ner i dörren? Då borde skitlukten vädras ur snabbare. Du kan ju också prova att ha ett värmeljus med doft på toan. Döljer det inte stanken så är det iallafall mysigt. Se till att stänga toalocket innan du spolar. Häng ner ett doftblock i toan.

    2) När du behöver fisa, gå in på toan. Jag försöker lära mina barn att det är OK att fisa på toan men inte på andra ställen. De lyder givetvis inte men förhoppningsvis fiser de inte vilt omkring sig i skolan och hos kompisar. Fisar är naturligt men ofräscht på fel ställe. Det är rimligt att mannen ogillar fisar i vardagsrummet, sängen, bilen etc.

    3) Skit-KBT: Samla kraft och bestäm dig för att dunderskita 10 ggr när mannen är hemma. Belöna dig själv själv varje gång du lyckas. Efter 10 gånger borde du ha fått ner skamkänslorna till rimlig nivå.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Snittan skrev 2019-11-03 12:42:40 följande:

    Luktar avfôringen godare då?


    En dos kulsprutsvälling har väl aldrig skadat för att rensa ut det som ändå ska ut samt skammen över att skämmas över sin egen odör..har man inkomster har man oftast urgifter..även om de inte liktar så gott..
  • Anonym (Kaffedraken)

    sorry..utgifter och luktar..skulle orden vara i föregående inlägg..

  • Anonym (Kaffedraken)

    Usch jag lider med dig. Har inte orkat läsa hela tråden men jag har också varit i din sits med tidigare pojkvänner. Nu är jag lite äldre och struntar i det där.Men jag förstår dig. Egentligen borde du försöka gå på toa ändå men annars kanske du kan gå till tvättstugan å bajsa. Du borde inte hålla dig i flera dagar, då kan du få problem med magen.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Men, om någonstans, så är det väl på toan som frizonen är för att få prutta, braka loss, väsnas och lukta skit! ... Jag har iofs alltid en ask tändstickor liggande på toa, för de som anser att de gått över det tillåtna doftvärdet... ... Det händer att jag varnar och berättar för mina medmänniskor att det är mitt fel att gaslarmet gått, typ om inga tändstickor finns till hands, så att de själva kan besluta ifall de vill avvakta ett toabesök eller ej. Dock så har jag själv vida gränser och stort tålamod i ämnet...och tyvärr en del humor också... ... /Pentra

  • Anonym (Kaffedraken)

    Tråden startades för 3,5 år sedan.

    Förhoppningsvis har TS sedan länge hittat en lösning på problemet

  • Anonym (Kaffedraken)

    Kämpar också med att lära mig bajsa när min kille är hemma. Det går inte så bra dock.. Vi har en väldigt nära och fin relation och pratar öppet och ogenerat om sex, mens och annat mindre rumsrent. Bajsandet är tyvärr något jag alltid haft problem med när någon annan närvarande. Är det illa kan jag hålla mig upp till 3-4 dagar. Har någon typ av mental spärr så blir inte nödig utan får bara ont i magen och kan ändå inte bajsa innan jag är ensam.

    Tänker ändå att jag utifrån hur jag känner min kille verkligen borde kunna bajsa även med honom i huset. Vi har haft kräksjuka tillsammans (jag slapp lyckligtvis diarré!) ett par ggr och även gjort en mindre trevlig abort (efter MA) ihop och vi ligger även när jag har mens, vilket kan bli kanska kletigt, och han bryr sig inte ett dugg så egentligen borde jag lägga av med att vara så pryd

    Har ivf kommit en bit på vägen, för att ha sex vid mens var inget jag klarade av innan jag träffade min nuvarande, så en sak i taget. Hoppas den mentala biten släpper någon gång så jag kan njuta av våra lediga helger tillsammans och bajsa utan att skämmas över något helt naturligt.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Min sambo tycker att kvinnobajs luktar mycket "sexigare" än mansbajs.


    Jag älskar att dansa Aske daske da
  • Anonym (Kaffedraken)

    Var på julbord, med allsköns julmat och ett dignande efterrättsbord, tillsammans med arbetskollegorna i fredags. Efteråt, övermätta och belåtna, så bjöd min arbetskollega med mig hem till sig. Inkomster ger utgifter, så, trots toabesök på restaurangen så gjorde magen väsen av sig några timmar senare. Efter besöket på hans toa så insåg jag ganska snart att det jag lämnat efter mig inte luktade hallon. :-/ Ingen idé att grubbla på saken; det var ju bara vi två i huset. Helt sonika gick jag ut till honom och erkände lite försmädligt och berättade att jag var ansvarig för gaslarmet på hans toa :-/ , och frågade honom om ifall han fortfarande ville ha toadörren stängd, för att hålla värmen där, eller ifall jag skulle ställa den på glänt. Han svarade att jag kunde ställa den på glänt och sedan så gav han mig en stor kram, och efter det så hamnade vi i TV-soffan under ett täcke för resten av kvällen... ... Med vänlig hälsning, Pentra

Svar på tråden Vågar inte gå och bajsa