Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vågar inte gå och bajsa

  Sön 13 mar 2016 17:34 Läst 18291 gånger Totalt 203 svar
  Anonym (ont i magen)
  Visa endast
  Sön 13 mar 2016 17:34 -2

  Jag har ett problem som någon mer här kanske varit med om.

  Det är så att jag flyttade in tillsammans med min pojkvän i en liten lägenhet strax efter nyår. Lägenheten är liten (34m2 tror jag) och lite gammaldags. Toaletten tex har inget fönster och har ganska dålig ventilation. Problemet är då att när man går och bajsar så luktar det verkligen jättemycket och jätteilla därinne ganska länge. Jag har provat luftrenare och parfym, men doften blandar sig bara med bajslukten som gör det nästan ännu värre. Mitt problem är att jag tycker verkligen att det är jätteskämmigt om min pojkvän går in på toa efter att jag har varit där och gjort nummer två. Han är dessutom lite fin i kanten och skulle nog ställa till världens liv om han måste gå in där efter mig. Det jag gör nu är att jag inte går och bajsar alls när han är hemma.

  Eftersom jag pluggar och han jobbar brukar jag passa på och göra ifrån mig när han är på jobbet. Helgerna är värst då jag måste gå och hålla mig fredag - måndag. Helgerna är med andra ord bäst när dom är över, för då kan jag gå och bajsa.

  Min största oro är under den kommande påsken då min sambo är ledig i fyra dagar i sträck, och han har sagt hur skönt det ska bli "att inte göra något" under hela påskhelgen. Dvs, jag tror inte han kommer gå ut utan mig så det kommer inte bli nån lucka där jag kan bajsa. Kan man hålla sig i fyra dagar (mitt rekord är tre hittills)? Är det farligt?

  Är det fler som varit i samma situation? Hur löste ni detta? Sitter här och har verkligen jätteont i magen

 • Anonym (Bajss­kola)
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 01:42 #81
  Fröken Apelsin skrev 2016-03-14 11:12:31 följande:

  Det här är inte vanlig bajslukt utan handlar om att ts måste vädra efter hon varit på toan, det är inte normalt. Jag har aldrig träffat en bebis man måste vädra rummet efter och då har jag jobbat på förskolan.


  Jag har haft 3 barn på förskola och det är flertalet tillfällen som jag har klivit in i rummet där de byter blöja och konstaterat att lite vädring vore inte helt fel...

  Håller med dig, en mage som får bra mat, ordentligt med vatten och över lag mår bra behöver man inte vädra efter. Det luktar lite bajs men inte så att man måste öppna ett fönster och utföra diverse ritualer för att kunna lämna rummet.
 • Anonym (Hettn­ödig)
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 09:40 #82 +2

  Gör det till något sexigt. Nästa gång det trycker på ta mannen i handen och led in honom på toa och sätt dig förföriskt och lätta på trycket i badkaret och säg åt honom att runka samtidigt. Så gör jag och min man emellanåt :p

  Om han inte vill se dig skita är det inte äkta kärlek, gå vidare till nästa, gör samma sak och gör så om och om igen tills du finner den rätta.

 • Tis 15 mar 2016 12:03 #83

  Ha en ask tändstickor därinne. När du är klar drar du eld på en och låter svavlet brinna bort. Ta-da!

 • Anonym (Skukt­)
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 12:31 #84

  Men han får gå och bajsa? Alltså detta låter ju helt jävla sjukt.

 • Anonym (Skukt­)
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 12:32 #85
  Anonym (ont i magen) skrev 2016-03-13 17:44:31 följande:
  Jo visst gör han det, men han är ju kille. Han har sagt att han aldrig skulle vara tillsammans med en tjej som pruttar tex, så jag är rädd att han skulle bli äcklad om jag då går och gör något som luktar ännu värre. 
  Alltså dumpa den jävla mansgisen till idiot! fy fan hur står du ut?!
 • LillaL­oppi
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 12:36 #86

  Haha, men hallå! Kvinnor, liksom män, både bajsar och släpper väder. Det är helt naturligt!

 • Anonym (Fo)
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 12:38 #87

  Jag har verkligen aldrig haft ditt problem. Alla killar jag varit tillsammans med har skitit och det har även jag. Däremot kan jag säga "jag skulle verkligen inte gå in där just nu om jag var du" ifall det luktar extra dåligt någon gång.

 • Tis 15 mar 2016 16:40 #88
  Anonym (ont i magen) skrev 2016-03-13 17:52:44 följande:

  Att lämna honom är absolut inget val. Lägenheten ligger centralt och i ett jättebra läge.


  Såklart att det var ett troll. Skönt, jag trodde ett ögonblick att det var någon som faktiskt var såhär på riktigt.
  42.
 • Anonym (ont i magen) Trådstartaren
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 17:41 #89

  Tänkte bara uppdatera här i tråden och säga att sprayen inte har levererats ännu, men nu är sambon på jobbet och jag behöver den egentligen inte innan helgen ändå.

  Har förresten testat med att duscha efteråt, men det gör ju ingen skillnad. Det känns som att partiklarna från avföringen sprids med ångan från duschen.

 • Anonym (Först­år)
  Visa endast
  Tis 15 mar 2016 17:42 #90

  Jag förstår dig! Det var samma för mig när jag och min kille flyttade ihop på 25 kvm. Jag löste det som så att jag ibland skickade honom till affären i stil med "om du går och handlar så lagar jag maten". Det funkade många gånger och då passade jag på när han var i affären. Andra gånger så föreslog jag att vi skulle göra något typ åka in till stan och ta en öl/lunch/fika och använde då toaletten på stället vi var på.

  Idag är vi lyckligt gifta och jag "vågar" gå på toa även när han är hemma men jag tycker forfarande att det är jobbigt när han är i rummet brevid när jag ska göra nr två. Löjligt är det men jah förstår dig som sagt...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll