Inlägg från: Anonym (Tänd på tjock tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänd på tjock tjej)

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Hej Familjeliv!

    Jag är intresserad av en tjej som är jättefin, hon är dock tjock och det gör ingenting så, men jag har inte så stir erfarenhet, är 29 och har haft sex bara med nåra tjejer, typ 3 st alla smala eller medelvikt. Hon är fin och sexig men ni som haft sex med tjocka tjejer, är det annorlunda? Jag har inte fördommar mot tjocka, denna tjejen är jag tänt på ordentligt, men är det annorlunda? Bättre/sämre? Nåt särskilt att tänka på ... Tacksam för svar!! :)

  • Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar
  • Anonym (Tänd på tjock tjej)

    Verkar som alla blev arga på mig. Ingen som förstår att jag frågar? Vill bars höra erfsrenheter från dom som har varit med olika och vet om det är nån skillnad

  • Anonym (Tänd på tjock tjej)
    Rusticola skrev 2016-03-24 22:10:24 följande:

    Att säga att någon är tjock är ju tyvärr väldigt känsligt, så människor reagerar starkt på det. Folk som är spydiga/otrevliga har ofta egna bekymmer och mår dåligt själva så bry dig inte om dem.

    Jag har ingen erfarenhet så jag kan inte hjälpa dig men kanske du måste förklara mer detaljerat vad du är ute efter, vad är det du tror är skillnaden? Om sex är bra eller sämre hänger ju sällan på fysiken utan mer på personen och hur stor lusten är. Tänder man extra mycket på tjocka människor skulle man såklart svara att sexet är bättre med tjocka människor...


    Jag tänker så med, hon är verkligen fin!! Men bara att jag inte har provat, vet inte hur det blir. Vill hon kommer jag inte tacka nej hur som hwlst
  • Anonym (Tänd på tjock tjej)

    Tack för svar och intressanta inlägg om allt möjligt! Vi ska ses på dejt i morron nu i alla fall, om det blir sex då vet ju ingen men det är spännande. Hon är väldigt läcker och smart också så jag får göra mitt bästa :)

  • Anonym (Tänd på tjock tjej)

    Hej igen, TS här!

    Nu blev det ordkrig om tjocka här, vill bara säga att jag inte har fördomar om man inte räknar okunskap dit. Vi har vart på dejt nu och hon är helt underbar! Ja och det blev sex, bästa jag haft. Jag säger inte det beror på att hon är tjock men det var det! Hon visade mig vad hon vill ochvar helt härlig på alla sätt o vis, ska inte säga allt vi gjorde men jag vaknade bredvid henne i morse med ett leende med denna fantastiska tjej brevid :)

    Sitter på hennes toa och skriver nu, tack alla som svarat seriöst! Omtumlad och känns som nykär ;)

  • Anonym (Tänd på tjock tjej)
    boomstar skrev 2016-03-28 13:40:32 följande:

    Hela denna tråd utgår från ett värderande av kvinnokroppar. TS startar med ett inlägg som är fördomsfullt mot tjockare kvinnor. Och han är inte ensam. I kombination med detta råder bantningshysteri och smalhetsideal i hela vårt samhälle vilket skapar en massa problem och komplex hos kvinnor. För att försöka väga upp dessa saker berättar jag och många män med mig i tråden hur vi faktiskt föredrar rundare, kurvigare (tjockare) kvinnor. 

    Jag får tycka som jag vill. Och du får tycka som du vill. Det är inte precis som att män har mindre krav på sig att se rätt ut (vältränade, långa, magrutor, får inte vara tunnhåriga, stor kuk bla bla bla). Visst vore det skönt med en värld där ingen hade några fysiska preferenser alls och allla enbart togs för personlighet, men tror du bara kvinnor drabbas så orkar jag inte ens längre försöka bemöta dina obegripligt arga inlägg. Vad är ditt problem?

    Har du kanske haft eller har anorexia, eller något medicinskt problem som gör att du har svårt att gå upp i vikt och därför känner dig sårad och kränkt av att höra att män kan föredra mulliga tjejer, så är jag ledsen om jag bidragit till att såra dig och önskar dig bästa tänkbara välmående.

    Är det inte så, är mitt fortsatta tips till dig att ta det lugnt med blodtrycket där vid tangentbordet.


    Jag tycker inte min trådstart var fördomsfull, jag bara undrade vilken skillnad rent praktiskt. Läs mitt senaste inlägg idag. Och det var ju skillnad, men inte på ett dåligt sätt. Denna tjejen vet precis hur hon ska föra sig i och utanför sängen och bli max sexig, det var ju så jag blev tänd på henne att börja med! Hade fint i vårsolen :)
  • Anonym (Tänd på tjock tjej)

    Hej igen! Nu blev det att vi hade de underbart, hon lärde mej massor om vilket sex man kan ha, tyvär så var hon otrogen efter ett tag o de ville jag inte köpa. Så det blev slut men det va underbart det som det vart

Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar