• inell

    Föda dött barn i v 20. Vad tänka på?

    Hej serah ! vi sitter i samma båt jag beklagar din sorg, har själv i magen till måndag en liten kropp i mig v 19 som levde.Har barn sen tidigare och själv inte ung längre.Har varit på ultraljud i tisdags de såg att hjärtat hade stannat.Fick på plats tid till Huddinge ska svälja 2 tabletter en på lördag ska åter till Huddinge efter tabletten och på måndag tar den andra tabletten som sätter igång förlossningen hur lång tid det tar de kan inte svara på eftersom det är olika hos kvinnor.Jag ska oxå titta på min lilla bebisen sista gången innan jag går vidare i livet.Min man följer med mig så det är bra om någon följer med dig.Sköterka sa om man har född tidigare barn brukar gå ganska bra.Jag har bett läkare att  de ska göra utredning på barnet vad som är orsaken till det hela.Prata med kurator om det känns jätte jobbig min bästa kurator är min man.Lycka till och om du vill ha kontakt med mig hör av dig tveka inte eftersom jag har lika jobbig som du är.Kram på dig  

  • inell
    Serah skrev 2016-05-03 22:08:30 följande:
    Åh! Missade att svara på ditt inlägg!

    Usch vad ledsen jag blir av att höra att du gått igenom detta du med! :(

    Hur gick det för dig? Och hur mår du idag? Och har du fått svar på varför det hände? Kram på dig, och alla ni andra som varit med om detta hemska!
    Hej tjejen!Jaaa du det vart inte lätt för mig heller,jag är ju bara svimmade hela tiden och vaknade på olika ställen.Först jag svimmade på toan,sedan hos läkare på stolen,sedan i operation rum,sedan i akuten och sedan när jag åkte till avd hela vägen jag såg vart jag kom från.Fick en medicinskt  skrapning ,moderkakan kom ut helt men något orsakade kraftiga blödningar så att jag har förlorat 1,8 liter blod.Sent på kvällen fick jag se min son som var så liten och fin,han sov bredvid mig hela natten.Men på morgonen fick jag lugnande för att hade svårt att släppa honom ifrån mig.Tårarna bara rann fick en vecka att stanna hemma,men har ont fortfarande.Skriver och tårarna rinner. 
Svar på tråden Föda dött barn i v 20. Vad tänka på?