• Äldre 13 Apr 21:16
    17642 visningar
    92 svar
    92
    17642

    Vart är alla singelmän?

    Vi vettiga över 30 är upptagna helt enkelt ;)

    Du får leta män som nyss skilt sig på eget bevåg... jag är kanske där om nåt halvår

  • Äldre 13 Apr 22:05
    #3

    Har gjort det ett par år men det är ju svårt att lämna då man ju inte vet vad man får... och mitt problem är att ingen vettig tjej vill dejta en gift man och det har jag full förståelse för. Väntar på att barnen ska vänja sig vid tanken och hoppas under tiden gräset växer till sig på "den här sidan" men större delen av tiden är hoppet förlorat. Just nu är jag inne på att hitta en älskarinna men det känns ju inte heller som någon bra och långsiktig lösning. Man kan tokjobba också så att man inte orkar "vilja umgås" men så vill jag ju inte heller leva. Hoppas det dyker upp ngn skiljd snygg smart trevlig 30+-are snart alltså, och till dess hänger jag här...

  • Äldre 14 Apr 16:39
    #5
    +1

    Jo jag skrev ju att jag inte ser nåt av alternativen som särskilt bra, men att skilja sig är ju inte heller jättekul tror jag. Barnen har ibland förstått att det är nära och då har budskapet varit att "hellre att ni bråkar än att ni skiljer er" och man ser verkligen hur hårt de skulle ta det. Med mitt liv vill jag ju ge barnen en bra uppväxt, och eftersom frun och jag nu funkar som vänner och inte belastar barnen med våra problem (mer än vanligt iaf) så funkar det som det är. Allt annat är ju också bra, ekonomiskt och praktiskt är det ju bra att vara två och jag vill inte ha bråttom in i något nytt utan nästa gång vill jag välja med omsorg. Så blir det inte värre än nu så stannar jag tills jag hittar ngn ny eller frun förstår att börja njuta av livet. Håller dock sinnet öppet för lite sex/kärlek vid sidan om äktenskapet så jag får känna den sortens livsglädje även nu :)

  • Äldre 14 Apr 22:00
    #7

    Har tittat på några sådana sidor och faktiskt träffat någon men även om idén känns bra funkade det inte. Kändes som de flesta tjejerna var där för att få bekräftan men utan att vilja ses och det ju gick minst tio kilar/tjej så som gift man utan ansiksbild lyckades jag inte hitta nån som jag ville ha nån relation/sex med. Är väl så att även de vettiga tjejerna är upptagna och nöjda med sin man redan.

    Är han inte vettig då? Och dessutom ledig :)

Svar på tråden Vart är alla singelmän?