Inlägg från: Egon den stora |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Blir ens liv mindre värt för att man låter föräldrarna vara med?

    Anonym (jag) skrev 2016-04-15 20:37:15 följande:

    De har inga sängbord! Jag har erbjudit väldigt många saker som de oftast har tackat nej till, en säng, gardiner mm. När första barnet var på väg erbjöd jag dem bebissaker.


    Låt dom va i stället. Umgås och ha kul, men erbjud dom inget så länge dom inte frågar om hjälp. Det är en ful ovana att försöka tvinga på andra sina egna begagnade saker.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (jag) skrev 2016-04-16 14:17:52 följande:

    Alla mammor i vår släkt har börjat så tidigt som möjligt att låta äldre eller lediga släktingar ta hand om bebisarna då och då så det underlättar såklart om man ger flaska då. Då får man vila eller roa sig eller göra hushållsarbete samtidigt som släkten får känna sig involverad. Dessutom har svärdottern varit yrkesverksam i många många år och är kanske lite karriärlysten så jag var väldigt orolig för hur hon skulle klara att sitta hemma så mycket med en bebis.. Så om hon hade velat hade det funnits minst 5 duktiga vuxna som kunnat hjälpa till att vara barnvakt men det tackade hon envetet nej till utan vidare förklaring. Så av samma anledning plus ekonomi erbjöd jag ett rum i vårt hus men ja samma sak hände där så jag har missat hela barnets uppväxt nästan.


    Varför skulle hon förklara varför hon tackar nej? Du själv är anledningen till att du missat barnets uppväxt tyvärr. Synd att du inte inser det.
  • Anonym (Kaffedraken)
    NKmamma skrev 2016-04-16 20:31:34 följande:

    Ingår din släkt i någon slags sekt?


    Ja, förmodligen en sekt som samlas i den mörka skogen och har gott om guld.
Svar på tråden Blir ens liv mindre värt för att man låter föräldrarna vara med?