• CA3

    AKUT! Någon som anlitat RiVe Juridska Byrå?

    Hej

    Jag har anlitat RiVe Juridiska Byrå och anser att de verkligen är specialister på sin sak. Inledningsvis så var jag lite tveksam men man kan lugnt säga att jag lärde mig skillnaden på en allmänpraktiserande byrå och en specialistbyrå. RiVe är en specialistbyrå och det märks verkligen. För mig förhandlade de fram ett utköp om 24 månadslöner och jag hade inte ens rätt till egentligen något, så jag jättenöjd. Jag läser i era posts ovan om sjukdomsfall och olika formar av personliga problem osv, sådana fall trodde jag inte de lade sin tid på, de brukar ju i huvudsak att företräda högre tjänstemän! Som svar på din fråga så anser jag att RiVe Juridiska Byrå är jätteduktiga. 

  • CA3
    Anonym (Right4me) skrev 2018-06-09 17:47:34 följande:
    Varför tror du inte att en byrå som handlägger över 600 arbetsrättsärenden per år inte även råkar ta åt sig lite knäppgökar då och då? Det kan ju vara svårt att veta om att en viss presumtiv klient egentligen är en som "var så sjuk att hon aldrig kan återgå i tjänst på sin arbetsplats men vill ändå att arbetsgivaren ska betala för att bli av med henne" .som en av de ovan.. Jag tror därför att du har fel, att alla stora byråer råkar ta åt sig ett och annat sjukfall då och då helt enkelt för att det inte går att veta direkt. Jag kanske borde ha frågat när jag anlitade dem -)
    Jag förstår att det såklart kommer att vara en och annan haverist bland 600 människor under ett år men jag tänkte inte på det ur det här perspektivet, utefter mina egna erfarenheter med de frågor som de ställde till mig så kan en ju ändå tycka att de bör lyckas sålla bort de flesta av dessa ändå, man upptäcker ju ganska snart om någon har helt gala Idéer som den du nämnde ovan?
  • CA3

    det jag menade är att jag tror att så stora byråer har ett system för att sålla bort rättshaveristerna, annars skulle de ju inte haft andra typer av ärenden (en rättshaverist ger sig ju aldrig för den har ju "rätt" i allt och allt är ju andras fel...)

Svar på tråden AKUT! Någon som anlitat RiVe Juridska Byrå?