• Anonym (X)
    Äldre 24 May 18:23
    6881 visningar
    54 svar
    54
    6881

    barn med olika män

    Kim Possible skrev 2016-05-24 13:40:23 följande:

    Finns ju en del exempel på kända kvinnor som har barn med flera män och får det att fungera. Tilde de Paula är en, en annan Camilla Läckberg. Den sistnämndas blogg Stjärnfamiljen by Läckberg &Sköld (på mama.se) tycker jag visar bra hur de får allt att flyta. T ex är en förutsättning att det inte finns några schismer mellan de vuxna åt något håll, inte heller mellan barn och vuxna samt det viktigaste att alla pappor är fullt engagerade och tar sitt ansvar både praktiskt och emotionellt samt en god kommunikation mellan alla inblandade. Inga "dina" och "mina" barn, ingen rivalitet mellan ex och nya eller tjafs hit och dit.

    Jag har två barn med två olika pappor och det har aldrig varit några som helst problem varken för barn eller vuxna. Jag skulle nog inte skaffat en tredje om det hade tagit slut med min man (ja, nu är det ju för sent hur som helst men tidigare), men man vet ju aldrig. Hade dock aldrig tänkt tanken ens att skaffa barn med någon jag inte visste skulle dela föräldraskapet rakt av från början, eller någon som kanske inte var så direkt hundra procent sugen, hur sugen jag än varit själv. Helt enkelt för att jag inte vill vara förälder på egen hand med allt eget ansvar. 

    Se till att landa i din nuvarande relation, prata om hur ni vill ha det, vilket liv ni vill leva, hur en ev ansvarsfördelning skulle se ut _om_ ni skaffade barn, och känn av om det verkligen är vad ni vill. Känner ni att allt klaffar och känns bra så kör! Andra människor kommer alltid ändå att ha åsikter och synpunkter om än det ena än det andra, you can't please them all. 

    Ps. 32 är ingen ålder, så ta det lugnt ;) 


    Hear hear!
Svar på tråden barn med olika män