Forum Singel - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Jag tvångskysste henne!

  Fre 27 maj 2016 21:07 Läst 6737 gånger Totalt 38 svar
  Fre 27 maj 2016 21:07

  Jag träffade en tjej ute för några veckor sedan. Vi hade trevligt där i vimlet och fick med mig hennes nummer hem. Jag bjöd ut henne på en öl och hon tackade ja!

  Var dock någon vecka innan löning så under dejten försöker jag lite smooth lägga in att "Vi betalar väl var för sig?" och jag vet inte men kändes som att det blev lite stelt efter det. Okej, det var visserligen jag som bjöd ut henne på dejt men ändå... Inte så konstigt att dela eller??

  Försökte sen bjuda med henne hem på vin jag hade i kylen men hon tackade nej och sa att hon skulle upp tidigt dagen efter.. Borde väl fattat här..

  När vi ska skiljas åt tänker jag att vafan, vill inte hamna i kompisfacket så försöker gå in för en kyss! Då kniper, ja KNIPER, hon ihop läpparna som hon äcklades av mina!! Blev helt kränkt om jag ska vara ärlig!

  Är det jag som är dum i huvudet? Var det fel av mig? Hur kunde jag gjort annorlunda?

 • Fre 27 maj 2016 21:11 #1

  Säger du att du ska bjuda henne får du såklart bjuda henne! En öl är inte dyrt!

 • Fre 27 maj 2016 21:16 #2

  Väldigt 'smooth' kyssa ngn som inte vill ;)

  Känns som du har problem att uppfatta signaler...

 • Fre 27 maj 2016 21:19 #3

  Hehe.. Man måste ju inte alltid bjuda tjejen, men det blir kanske lite konstigt om du bjuder ut henne och ska flika in att ni ska betala var för sig. Det blir ganska osexigt. Hade jag bjudit ut en kille ut så hade jag bjudit.

 • Fre 27 maj 2016 21:21 #4

  Jag håller nog med ovanstående. Jag anser absolut inte att det är mannens skyldighet att alltid betala. Men bjuder du ut henne så är det ju just det du gör. Bjuder.

  Skulle hon sagt att hon ville bjuda ut dig på en öl är det hon som ska bjuda.

  Annars kan man ju formulera sig annorlunda. Som t.ex ska vi gå ut och ta oss en öl ihop? Eller liknande.säger man att man bjuder så bjuder man. Är det dessutom en vecka innan löning kan ju ekonomin vara tight och om hon då vetat att hon skulle betala själv hade hon kanske velat vänta tills efter löning.

 • Fre 27 maj 2016 21:33 #5 -1

  Först och främst vill jag bara säga att det är onödigt att skriva så otrevligt, jag vet ju att jag gjorde något fel - det är ju därför jag skriver!

  Jag tänkte inte så mycket på just formuleringen när jag bjöd ut henne, men vad skulle jag gjort när vi väl var där? Man vill inte behöva ta sms-lån pga en förstadejt liksom..

 • Fre 27 maj 2016 21:52 #6

  Det var verkligen meningen att låta otrevlig, det var bara ett tips till nästa gång liksom. Med just den här tjejen är det nog kört. Du behöver inte vara så stingslig ts.

  Det var skrivet i all välmening

 • Fre 27 maj 2016 22:00 #7

  Hon kanske tyckte maten var jättegod, hon kanske verkligen gillade att du bjöd. Men hon kanske inte ville bli kysst. 
  Känns som hon hade någon slags skyldighet till det pga bjuden. 

 • Fre 27 maj 2016 22:06 #8

  Ingen fara ImBatman, kanske överreagerade lite. 

  Jag har messat henne några gånger sen vi var ute men har bara fått kortfattade svar. De senaste sms:en har hon inte svarat alls på. Funderar på att äta på restaurangen där hon jobbar som servitris så att jag får förklara mig lite, men vet inte riktigt vad jag ska säga. Har ni några förslag? Behöver hjälp!  

 • Fre 27 maj 2016 22:15 #9 +2
  Svantesvart skrev 2016-05-27 22:06:07 följande:

  Ingen fara ImBatman, kanske överreagerade lite. 

  Jag har messat henne några gånger sen vi var ute men har bara fått kortfattade svar. De senaste sms:en har hon inte svarat alls på. Funderar på att äta på restaurangen där hon jobbar som servitris så att jag får förklara mig lite, men vet inte riktigt vad jag ska säga. Har ni några förslag? Behöver hjälp!  


  Eller så låter du henne bara vara? 
 • Fre 27 maj 2016 22:18 #10

  Jag har varit med om en massa, både bra och dåliga. För det första så helt rätt att vara mer offensiv än passiv. Hade en polare som hade 10 dejter med en tjej utan att göra nåt hahaha. jag väntar på rätt läge var hans kommentar. 

  Låter som att du var för offensiv. Generellt sätt säger man att det tar ca 3 dejter att hon ska våga gå hem till dig. Vilket inte riktigt stämmer då jag har fått med mig några få tjejer på 1 dejt. 
  Svenska tjejer är ofta väldigt rädda, de måste kunna lita på dig, därav krävs flera dejter. Det skiljer sig utomlands då de inte är lika rädda att varken träffas eller våga lita på dig.
  Var med om en liknande dejt som du, var rätt offensiv och hade trevligt tillsammans. Sen försökte jag få med henne hem, hon sa nej. Sen försökte jag kyssa henne då vred hon bort huvet :).

  Försök få till en dejt till och gör nåt roligt tillsammans. Och vänta med att bjuda hem henne. Gör det på 3e träffen istället.

  Fundera på om det är nån du vill bygga nåt med eller bara träffa en gång bang bang goodbye.
   

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll