• Äldre 27 May 21:21
    8324 visningar
    38 svar
    38
    8324

    Jag tvångskysste henne!

    Jag håller nog med ovanstående. Jag anser absolut inte att det är mannens skyldighet att alltid betala. Men bjuder du ut henne så är det ju just det du gör. Bjuder.

    Skulle hon sagt att hon ville bjuda ut dig på en öl är det hon som ska bjuda.

    Annars kan man ju formulera sig annorlunda. Som t.ex ska vi gå ut och ta oss en öl ihop? Eller liknande.säger man att man bjuder så bjuder man. Är det dessutom en vecka innan löning kan ju ekonomin vara tight och om hon då vetat att hon skulle betala själv hade hon kanske velat vänta tills efter löning.

  • Äldre 27 May 21:52
    #6

    Det var verkligen meningen att låta otrevlig, det var bara ett tips till nästa gång liksom. Med just den här tjejen är det nog kört. Du behöver inte vara så stingslig ts.

    Det var skrivet i all välmening

  • Äldre 27 May 22:51
    #17

    Det här med att du skriver att "hon inte vet sitt eget bästa" och att du tänker bjuda på något starkare än öl är extrem creep varning. Att hon först svarat kort och nu inte svarar alls betyder att hon inte är intresserad.

    Låt tjejen vara, skulle hon mot all förmodan vara intresserad kommer hon själv att höra av sig. Om du inte respekterar hennes önskan att få vara ifred kommer det i värsta fall för dig resultera i ett besöksförbud.

  • Äldre 28 May 05:56
    #20
    Svantesvart skrev 2016-05-27 22:54:44 följande:

    Ok, jag hör vad ni säger. Förväntade mig inte så här starka reaktioner. Har haft problem med polisen innan och vill inte fortsätta om ni tror att det kan leda till nån slags anmälan. 

    Får helt enkelt hoppas att hon kommer på hur trevligt hon hade det och hör av sig igen!


    Bra Ts, man lär så länge man lever. Ibland är det bästa steget att stå stilla så att säga. Och skulle det inte fungera mellan dig och den här tjejen så finns det ju tusen andra.

    Det viktigaste är att du alltid är lyhörd och respekterar vad de säger och vill. Och det gäller så klart åt andra hållet med.
  • Äldre 28 May 08:50
    #23
    +1

    Fredagstråd eller inte fredagstråd TS, så är det ganska enkelt alltihop. Det är aldrig fel att bjuda ut någon så länge man respekterar om den andra personen säger nej eller inte vill. Detta skall man göra utan tjat och påtryckningar.

    Detsamma om man redan gått på en träff. En dejt betyder inte att hon är skyldig dig något liksom det inte betyder att du är skyldig henne något

Svar på tråden Jag tvångskysste henne!