• Äldre 27 May 21:07
    8347 visningar
    38 svar
    38
    8347

    Jag tvångskysste henne!

    Jag träffade en tjej ute för några veckor sedan. Vi hade trevligt där i vimlet och fick med mig hennes nummer hem. Jag bjöd ut henne på en öl och hon tackade ja!

    Var dock någon vecka innan löning så under dejten försöker jag lite smooth lägga in att "Vi betalar väl var för sig?" och jag vet inte men kändes som att det blev lite stelt efter det. Okej, det var visserligen jag som bjöd ut henne på dejt men ändå... Inte så konstigt att dela eller??

    Försökte sen bjuda med henne hem på vin jag hade i kylen men hon tackade nej och sa att hon skulle upp tidigt dagen efter.. Borde väl fattat här..

    När vi ska skiljas åt tänker jag att vafan, vill inte hamna i kompisfacket så försöker gå in för en kyss! Då kniper, ja KNIPER, hon ihop läpparna som hon äcklades av mina!! Blev helt kränkt om jag ska vara ärlig!

    Är det jag som är dum i huvudet? Var det fel av mig? Hur kunde jag gjort annorlunda?

  • Svar på tråden Jag tvångskysste henne!
  • Äldre 27 May 21:33
    #5
    -1

    Först och främst vill jag bara säga att det är onödigt att skriva så otrevligt, jag vet ju att jag gjorde något fel - det är ju därför jag skriver!

    Jag tänkte inte så mycket på just formuleringen när jag bjöd ut henne, men vad skulle jag gjort när vi väl var där? Man vill inte behöva ta sms-lån pga en förstadejt liksom..

  • Äldre 27 May 22:06
    #8

    Ingen fara ImBatman, kanske överreagerade lite. 

    Jag har messat henne några gånger sen vi var ute men har bara fått kortfattade svar. De senaste sms:en har hon inte svarat alls på. Funderar på att äta på restaurangen där hon jobbar som servitris så att jag får förklara mig lite, men vet inte riktigt vad jag ska säga. Har ni några förslag? Behöver hjälp!  

  • Äldre 27 May 22:24
    #11
    -2
    Hen skrev 2016-05-27 22:15:55 följande:
    Eller så låter du henne bara vara? 
    Men jag tror att hon är intresserad egentligen, bara att hon är lite blyg och behöver nån som tar initiativ. Kände på vår dejt att hon inte riktigt visste sitt eget bästa. 
  • Äldre 27 May 22:28
    #12
    -2
    md7dani skrev 2016-05-27 22:18:14 följande:

    Jag har varit med om en massa, både bra och dåliga. För det första så helt rätt att vara mer offensiv än passiv. Hade en polare som hade 10 dejter med en tjej utan att göra nåt hahaha. jag väntar på rätt läge var hans kommentar. 

    Låter som att du var för offensiv. Generellt sätt säger man att det tar ca 3 dejter att hon ska våga gå hem till dig. Vilket inte riktigt stämmer då jag har fått med mig några få tjejer på 1 dejt. 
    Svenska tjejer är ofta väldigt rädda, de måste kunna lita på dig, därav krävs flera dejter. Det skiljer sig utomlands då de inte är lika rädda att varken träffas eller våga lita på dig.
    Var med om en liknande dejt som du, var rätt offensiv och hade trevligt tillsammans. Sen försökte jag få med henne hem, hon sa nej. Sen försökte jag kyssa henne då vred hon bort huvet :).

    Försök få till en dejt till och gör nåt roligt tillsammans. Och vänta med att bjuda hem henne. Gör det på 3e träffen istället.

    Fundera på om det är nån du vill bygga nåt med eller bara träffa en gång bang bang goodbye.
     


    3 dejter alltså? Jag vet inte om jag kan vänta så länge, hon är väldigt sexig Flört Jag tror att det går bättre nästa gång, har lånat pengar av min syster och tänkte bjuda på fin restaurang!

    Kanske är smart att bjuda på nåt starkare än öl den här gången också?

    Jag vet inte direkt om jag vill ha nåt långsiktigt, är nog mest väldigt attraherad av henne. Men man vet ju aldrig!
  • Äldre 27 May 22:54
    #18

    Ok, jag hör vad ni säger. Förväntade mig inte så här starka reaktioner. Har haft problem med polisen innan och vill inte fortsätta om ni tror att det kan leda till nån slags anmälan. 

    Får helt enkelt hoppas att hon kommer på hur trevligt hon hade det och hör av sig igen!

Svar på tråden Jag tvångskysste henne!