Inlägg från: md7dani |Visa alla inlägg
  • md7dani

    Jag tvångskysste henne!

    Jag har varit med om en massa, både bra och dåliga. För det första så helt rätt att vara mer offensiv än passiv. Hade en polare som hade 10 dejter med en tjej utan att göra nåt hahaha. jag väntar på rätt läge var hans kommentar. 

    Låter som att du var för offensiv. Generellt sätt säger man att det tar ca 3 dejter att hon ska våga gå hem till dig. Vilket inte riktigt stämmer då jag har fått med mig några få tjejer på 1 dejt. 
    Svenska tjejer är ofta väldigt rädda, de måste kunna lita på dig, därav krävs flera dejter. Det skiljer sig utomlands då de inte är lika rädda att varken träffas eller våga lita på dig.
    Var med om en liknande dejt som du, var rätt offensiv och hade trevligt tillsammans. Sen försökte jag få med henne hem, hon sa nej. Sen försökte jag kyssa henne då vred hon bort huvet :).

    Försök få till en dejt till och gör nåt roligt tillsammans. Och vänta med att bjuda hem henne. Gör det på 3e träffen istället.

    Fundera på om det är nån du vill bygga nåt med eller bara träffa en gång bang bang goodbye.
     

  • md7dani

    angående bjuda tjejen på en massa blir bara fel. Det är Out of date idag då tjejer i många fall tjänar mer än männen. Gör så här istället. jag bjuder på den här ölen så kan du bjuda nån annan gång. 
    Du ska inte ge intrycket av att du är snål, inte heller needy, att du köper hennes uppmärksamhet och bjuder på allt.

    Min senaste dejt så ville jag bjuda men hon insisterade och hjälpte till lite så jag inte betalade allt. 

    och skippa att följa efter henne som en stalker, och ursäkta dig. Aldrig bra nåt utav dem. Gör så här istället. Jag tänkte hänga i stan imon på kvällen och om du känner fört så drar vi och spelar bowling. Typ nåt sånt.
    Det hade jag nappat på om jag var brud.

    Lycka till! 

Svar på tråden Jag tvångskysste henne!