Inlägg från: Dresscode |Visa alla inlägg
  • Dresscode

    Vad fan är grejen med Oxfile?

    Smaken på köttet beror till 99% på kocken.. jag väljer oxfilé hellre än fläskfilé, även om fläskfilé är jättegott.. men i min värld så behövs inte mer än lite salt och lite svartpeppar på en bit oxfilé.. det jag är ute efter i oxfilén är köttsmaken, inte massa kryddblandningar.. då kan jag lika gärna äta en färsbiff.. Sen är det ju självklart avgörande vilken temperatur köttet har när jag serverar den. gillar man inte blodigt kött ( vilket ger bäst smak enligt mig) så i allafall rosa.. helt genomstekt kött smakar inte något alls...

    Sen vet jag inte.. finns det prestige i vilket kött man äter ? Är man "coolare" för att man äter dyrare kött ?

    Egendomligt sätt att se på saker..

  • Dresscode
    Daniel12 skrev 2016-06-29 16:12:33 följande:
    Nej, det begriper man ju, att inte alla är sådana. Men här på FL läser man titt som tätt trådar där många glatt berättar hur mycket de har i lön varje månad och som gärna berättar hur fint de äter. Jag har verkligen svårt att tro att så många på en sajt som familjeliv, som till stor del befolkas av unga föräldrar, ensamstående mammor m.m. har det så gott ställt. Desstom, är det inte ganska meningslöst att ljuga om sina inkomster och sina dyra matvanor på en sajt där man kan vara anonym, och samtidigt veta att 60-70% av det man säger inte stämmer med verkligheten. Då har man sjunkit ganska lågt och borde kanske fundera på att ta tag i sitt liv på riktigt.

    Som man frågar får man svar min vän.. Jag tror precis som du att mycket är påhittat eller så tar folk i lite för att kunna känna sig lite extra märkvärdiga "inför sig själva"..

    Men jag tror knappast att den som har en bra lön har behov av att skryta om den på ett forum som familjeliv...  samma gäller nog med matvanor... Vem ska bli impad ?

    Enklaste är nog att låta bli att störa sig, och le lite åt dom som känner att dom har behov av att hävda sig.. om det nu är så att dom har behov av det...
Svar på tråden Vad fan är grejen med Oxfile?