Svar på tråden sjusitsig bil
 • Tor 7 jul 2016 20:49
  3082 visningar
  23 svar
  Inlägg från ITpappan Visa alla inlägg

  sjusitsig bil

  VW Touran

 • Ons 20 jul 2016 08:49
  #8
  BlackFlyingBird skrev 2016-07-20 08:47:14 följande:

  Mitsubishi Grandis, bensinare som är väldigt bekväm att köra och även rätt enkel-manövrerad trots sin storlek. Bränsleförbrukningen är hög i mina ögon (men förmodligen mest för att jag är van vid förbrukningen på min småbil). Skatten ligger på strax under 3000 för våran bil. Skulle du behöva lasta bilen någon gång så kan du fälla ner de bakre baksätena i golvet. Skönt att slippa ta ut ur bilen och krångla med att sätta tillbaka dom igen, plus att du får en jäkla massa plats att lasta i. Själv var jag för snål för att hyra släp, så jag lastade min säng hemifrån till lagret, med stängd bagagelucka. Jäkla mycket plats i bilen. Man får utan problem plats två fullvuxna män även längst bak i bilen, utan att dom får ångest, haha :)

  En annan familjebil som är 7-sitsig är Ford Galaxy. Det var en trogen bil här tills vi bytte till Grandisen. Även den var lätt-körd med tanke på storleken. Sätena fick man dock ta ut ur bilen för att få plats - ett klart minus. Men då var å andra sidan det där en äldre 90-tals modell. Finns ju nyare Galaxys numera, som säkert har en del finesser tillagda.

  En bil jag vill varna för är dock 90-tals modellen för Chrysler Voyager. Riktig skitbil (förlåt) som bara var en  härva för oss. Ständiga problem med bland annat växellådan, klumpig att köra osv. Ful som stryk var den också, om man nu bryr sig om sådant ;)


  Ford och Mitsubishis ska man hålla sig ifrån.
Svar på tråden sjusitsig bil
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...