Forum Anhöriga - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Anhöriga

  Tor 21 jul 2016 20:27 Läst 6501 gånger Totalt 6 svar
  Visar endast inlägg av Anonym871 - Visa alla inlägg
  Anonym­871
  Återställ
  Tor 21 jul 2016 20:27

  Nu måste jag få skriva av mig ! 
  Har en bästa kompis som fick sin son 8 dagar innan vi fick vår dotter. Hon dog när hon va tre månader. Hela tiden under denna tid har hon klagat på hennes son, att han skriker osv. Och när vi varit fram och tillbaka på sjukhuset med vår dotter var det ändå hon som hade det värre då hennes son bara skrek. 
  Hon skulle besöka oss på sjukhus men hittade på en massa undanflykter hela tiden.. 
  Visst hon har bryt sig och skickat blommor osv, men hon klänger ur sig så konstiga kommentarer hela tiden som " så skönt att jag mår bra när alla mår dåligt " när vi precis förlorat vår dotter. Hon börjar prata om hennes sons utveckling precis efter... 

  dagen innan vår dotters begravning fick hon mig att verkligen må dålig och sa dumma kommentarer. jag lade på . Hon ringer , jag svarar inte. Får sms om att hon är utanför oss för hon kände att hon ville prata då vi bråkat. Som tur var var jag inte hemma. Vi ville vara hela familjen innan begravningen och tänka igenom allt själva inte ha oanmälda besök. 

  Nu senaste veckan, säger hon hela tiden jag ringer dig i veckan , 3 gånger men skiter i det. Kan komma sms som att : har besök nu så kan inte ringa, hur mår du ? 
  I bland orkar man inte svara , hon ringde mkt i början ( o om jag inte svara kunde hon komma och bara ringa på ) 2 gånger har det hänt :S 

  Jag vet inte om det är jag som överdriver :S 

 • Anonym­871 Trådstartaren
  Återställ
  Tor 21 jul 2016 20:32 #2
  s87s skrev 2016-07-21 20:30:11 följande:

  Vet inte vad du vill ha svar på egentligen.


  Inte jag heller, ville bara skriva av mig 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll