• Cross83

    Nån som har koll på BB-personalens "skyldigheter"?

    Be om att få prata med chefssköterskan. Det där är inte okej!

  • Cross83
    malintherese01 skrev 2016-07-30 23:48:26 följande:
    Tack för svar! Ja jag ska se till att få prata med någon imorgon om det.

    jag sa att det tar ju mig jättelång tid om jag ska resa mig för att nå mina pojkar när dom skriker eller nåt , pga smärtan . Då fick jag till svar "ja det får ju bara ta den tid det tar"...

    Känner sig ju som en Jätte dålig mamma då när man inte vill nåt hellre än att ta hand om sina barn men man klarar det ju inte ensam på natten! :/
    Nej du är ingen dålig mamma! Du ligger där för att du ska få hjälp. Du behöver vila för att kunna återhämta dig snabbare.
    Sköterskan ska jobba. Hon uppbringar lön på sin arbetstid.
    Jag förlorade mycket blod (fick blodtransfusion) och opererades 2 timmar efter min senaste förlossning. Första natten var det inte tal om att min son skulle vara hos mig. De hämtade honom i den lilla vagnen och sa att jag måste vila. Det var inte ens förhandlingsbart. Jag låg kvar i en vecka och de första dagarna frågade dom på kvällen om de skulle ta honom över natten. Då ville inte jag det, men jag fick i alla fall välja.
    När du träffar läkaren imorgon, så tycker jag att du frågar honom eller henne varför du ligger där eftersom du inte får någon hjälp.
    Som det verkar vara nu så skulle du ju få mer hjälp hemma av din man.
Svar på tråden Nån som har koll på BB-personalens "skyldigheter"?