Inlägg från: Anonym (qw) |Visa alla inlägg
  • Anonym (qw)

    kort penis

    men snälla killar! Det är inte för "lite" med 14-15 cm! Jag tycker inte alls om ifall kuken slår i, längst när inne. Tycker det är mkt skönare om man slipper oroa sig för sånt. Ibland har folk komplex helt i onödan.

  • Anonym (qw)
    Farfallos skrev 2016-08-05 12:16:27 följande:
    För det första så är det ju väldigt svårt att säga hur stor en erigerad penis är utifrån hur den ser ut när den är slak, och sedan så är det ju så att väldigt många killar med mindre penisar undviker offentlig nakenhet. Dina egna observationer väger därav lätt.

    Och när det sedan kommer till att bottna så är det ju ingen höjdare alla gånger. Jag har visserligen längre apparat än dig, men samtidigt en cm mindre i omkrets, och jag upplever ofta att tjejer uppskattar storleken, men det där med att bottna gillar de oftast inte alls. Kan göra ont både på henne och mig. Hade gärna offrat några cm på längden för att få dem i grovlek.

    ...men det handlar inte om storlek. Jag har kanske bara fått en på dussinet av de kvinnor jag har haft sex med att komma genom vanligt vaginalt samlag trots den väl tilltagna storleken. Tur att jag är bra på annat, för själva knullandet är jag uppenbart kass på.
    det är inte alla kvinnor som kan få orgasm vaginalt, jag är en av dem. Har aldrig fått det, får klitorisorgasmer, de är underbara så jag sörjer inte att jag inte får av penetration. Sexet kan vara fantastiskt ändå. 
Svar på tråden kort penis