• Fri 11 Jun 2021 19:46
    3347 visningar
    17 svar
    17
    3347

    kort penis

    Gammal tråd, men man kan ju hamna här ändå.


    Jag har på gränsen till "mikropenis", cirka 8-9 cm i uppretat tillstånd. (Och 2 cm om jag badar kallt på badhuset...)


    Visst är det lite tjatigt med "storleken har ingen betydelse" - för det har den. Fast främst för den egna självkänslan. Hos killen, alltså.


    Jag hade dåligt självförtroende och förlorade inte "oskulden" förrän vid 22. Jag hade ändå ett långt förhållande innan, vi flyttade till och med ihop. Men sexet funkade inte alls. Jag lyckades inte tränga in i henne, vilket nog var en kombination av vaginism och att mitt dåliga självförtroende sabbade min förmåga alldeles.
    Men det brev bättre flera år senare var det som att det lossnade. Jag kände ett stigande självförtroende gentemot tjejer. Och när jag hade ett bättre självförtroende på andra områden fungerade erektionen också bättre. 


    Nu är jag 60+ och erektionen börjar svikta av andra skäl. (Tack, blå piller...) Men jag har haft flera bra, långa förhållanden, och ingen har klagat på att jag är för "kort". Det finns annat som är viktigare. Att smekas, att hitta ställningar som fungerar, att prövas sig fram, att ta reda på vad som är skönt för den andre. Och att vara en bra partner även utanför sängen.


    (Med det sagt, är tjejen ute efter en one-night-stand är kanske åtta centimer inte vad hon söker...)

Svar på tråden kort penis