• hejnina

    mamman tillåter allt

    Alltså den enda jag ser som gör fel är din son. Exploderar av ilska för att ett barn som är van vid att sova hos sin mamma, sover hos sin mamma? Väljer man att gå in i ett förhållande där det finns barn så får man leva med att det finns barn. Vill din som verkligen vara den som tar deras mamma ifrån dom? Barnen är vana att få sova vid sin mamma. Uppenbarligen är flickan inte redo att sluta. Han får anpassa sig. Han har ingen rätt att explodera.

  • hejnina
    Anonym (anonym) skrev 2016-08-14 09:08:59 följande:

    jag behöver ett tips på hur han ska bete sig då, ska han gå ut och lägga sig på soffan som han brukar? 

    När han och mamman pratar med flickan och förklarar att nu måste du börja lära dig att sova i din egen säng så förstår hon, men det är precis som om det glöms bort när det är natt.


    För att hon inte är redo! Det är inte bara att lägga sig i sin egen säng och så vips förändras ens behov. Ja, han får ha tålamod. Hade min partner exploderat av ilska för att mitt barn söker närhet och trygghet hade min partner inte varit kvar länge.. vilket hemskt osympatisk drag. Jag hade inte varit pigg på att försöka lösa situationen utan bara slängt ut honom. Det är inte den typen av människor jag vill ha runt mina barn.

    Men. Om mamman är beredd att jobba på det kan hon följa med barnet tillbaks till sängen, natta om henne där. Så barnet fortsatt får sin trygghet från mamman men ändå ligger i sin egen säng.

    I annat fall så ja, din son bör gå ut och lägga sig i soffan utan att explodera.
Svar på tråden mamman tillåter allt