• Äldre 10 Nov 19:14
    10309 visningar
    49 svar
    49
    10309

    Bli gravid med en äggledare

    Opererade bort högra äggledare jan 15, fick tillbaka mensen ca 1 månad senare sen tog det ca 1 år att bli gravid med sonen som precis fyllt 2 år. Jag har sedan fått ytterligare ett barn där det bara tog tre försök. Var från början dessutom tvillingar med ett ägg från varje äggstock (enligt läkaren då jag gjorde ul). Blev dock tidigt missfall på ena tvillingen. Så min kvarvarande äggledare verkar ha tagit över jobbet. Hoppas det kan ge hopp! Lycka till <3

  • Äldre 11 Nov 13:37
    #9
    Persi91 skrev 2018-11-11 11:45:44 följande:

    Opererades för X innan sommaren och har inte blivit gravida ännu :( Vi har precis skrivit in oss på privat klinik för att genomgå utredning. Av någon anledning tror jag att jag inte har någon passage i min andra och nu enda äggledare.

    VARFÖR får man X? Det är en fråga jag ställt mig många gånger och vården verkar inte kunna svara heller på varför det blir så.


    Jag kan tyvärr inte svara på din fråga varför, men beklaga att det hände dig. När de opererade mig så dem att de hade kollat den andra äggledaren samtidigt och att den såg bra ut. Du vet inte om de kollade det på dig också?
Svar på tråden Bli gravid med en äggledare