Inlägg från: Anonym (Betty) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Betty)

    Får kille ha strumpbyxor ?

    Är mångårig användare av tunna nylonstrumpbyxor. Det är groteskt fult och opassande om man ser till synintrycket endast. Fast ändå så skönt och behagligt mot huden. I allt väsentligt ett högst kvinnligt attribut. Tjockare kvaliteter går helt bort. Redan vid 30 denier försvinner magin och elegansen.Har all förståelse för att kvinnor tycker det är tramsigt och omanligt, men det är ett ofrånkomligt faktum att det här intresset finns och har funnits hos mig sen 40 år.

    Handlar rakt av numera. Det är ytterst sällan nån expedit säger just nånting alls. Inga insinuanta blickar eller gester. Kanske nåt överseende leende från nån annan kund men oftast just noll och ingen reaktion.Ibland önskar jag att nån vågade fråga och starta en diskussion, för det finns ganska många fler som jag.

  • Anonym (Betty)

    Det är frufritt idag. Naturligtvis innebär detta bl a att det åkt på ett par i 20 denier. Som oftast med förstärkt byxdel utan att vara control top. Färgen blev Paola, från hösten 1973 och 1994. En kanelbrun nyans, eggande som bara den.

    Varför i hela friden håller jag på med det här tramseriet?

  • Anonym (Betty)
    Anonym (Strumpbyxan) skrev 2019-07-21 00:59:13 följande:

    Låter som en färg som gamla tanter har...

    Nja lite varmt för strumpbyxor nu va?


    Tunna strumpbyxor är nog numera vanligast hos kvinnor över 60 år. De föddes in i strumpbyxboomen runt 1970 när det var nyhetens behag och mer än ett mode.

    Mitt intresse är det löjligt tunna, behagliga materialet mot min hud. Det hala och sköra.

    Elegansen i synintrycket av matta, geomskinligt

    sminkade ben. I allt väsentligt kvinna, hona, femina, lockelse. Det är så förbjudet, det jag håller på med men ändå så lockande.

    Det finns faktiskt flickor/ kvinnor i varierande åldrar som vägrar visa sig barbenta även mitt i högsommaren. Oftast i bleka, helt geomskinliga strumpor. Nyanser som York, Gavina, Champagne, Menuett, Sarah etc. Ser fantastiskt svalt och elegant ut. Om man nu vill se det syns det alltid, även på 100 meters håll, om nån trodde nåt annat.

    Tar på mig ett par i 10 denier, färgen är Polar, som en thumbs up och sympatiaktion.

    I mitt fall blir det dock med långbyxor över.
  • Anonym (Betty)
    Anonym (Strumpbyxan) skrev 2019-07-28 00:17:06 följande:

    Har du inga sexigare färger?


    Här gives alla möjliga nyanser. Även några numera otidsenliga i mörkbeige, som var vanligt i mitten av 70- talet. Ofta i kombination med rosa läppstift och bankande pumps.Fast färg- färger har jag inga med undantag av några svarta.

    Riktigt mörka måste också vara riktigt tunna och av bra kvalisort om de inte skall bli flammiga och ojämna i färgen. Det är inte snyggt med svarta lågprisstrumpbyxor i torr, kall nyans.

    Hudson 15 den idag från en tid när flickorna ogenerat bar hälförstärkning även till öppna skor som tofflor. Färgen är såsiga Medina från 1975.
  • Anonym (Betty)
    Anonym (Strumpbyxan) skrev 2019-08-11 03:26:21 följande:

    Med andra ord vad gamla tanter har på sej idag,,,,,

    Lever du helt kvar i  70-talet? Jag gör det delvis då jag älskar att ha på mej kalasbyxor, helst röda,


    Gamla tanter har väl sällan nåt tunnare än typ 50 denier? Varken nu eller då. Allting över 20 denier är iskallt i min sfär. Likaså halv- och helglansigt.

    Opak är osmak! Usch och fy!

    Jag tycker likadant om naket och strumpor med höfthållare. Vulgärt och helt ointressant. Direkt avtändande.

    Gillar däremot en skymt av en förstärkt byxdel, en midjeresår eller en mörkare häl. Totalt sett är en påklädd kvinna inkl. skor mer intressant och lockande än en naken. Bifogar en bild på några gamla tanter från nutida Tjeckien. Såna här uppträdanden är vanliga i Centraleuropa. Ibland har babesen sheer- to- waist, men inte här.

  • Anonym (Betty)
    Anonym (vikingar, hör oss ropa!) skrev 2019-08-29 13:21:47 följande:

    Jag är inte ett dugg unik. Faktum är att jag är normen både historiskt och globalt. Faktum är att vi är många, många, många konservativa kvinnor även i Sverige, men som du kanske har märkt så är det inte okej att vara konservativ, varför vi inte syns så bra. Sedan är det ju också så att konservativa inte är uppmärksamhetshoror på samma sätt som vänsterblivna, vi färgar inte heller håret blott så du ser oss inte. 


    Den uppfattningen är nog den härskande. De allra flesta kvinnor kan inte hantera tvivlet med en man i strumpbyxor. Är det mig eller nylonet han tänder på?

    Jag har levt med min last så många år och hittills är det ingen som tagit upp frågan.

    Helt säkert visste båda mina föräldrar och min bror om hur det låg till. Kamrater i övrigt vet jag inte. Kanske nån kusin anat nåt?

    I relationer håller jag numera tyst om det jag sysslar med, frun vet om det men det diskuteras aldrig annat när hon ser att jag kollar in nån flådigt klädd, annan kvinna.

    Sedan början 90- talet har det skett en ganska stor nedgång i användandet. Några självutnämnda stilpoliser har påtalat hur fel, mossigt och ute det är med hudfärgade nylonstrumpbyxor. De är därför ganska sällsynta i Sverige numera. Det finns förstås några konservativa damer som t ex tant Madde och hennes mamma att förlita sig på. I Sthlm city är det fortfarande ganska vanligt inom vissa yrken. Kvällstid är det uteslutande svart av

    tjockare kvalisorter.
  • Anonym (Betty)

    Lägg ut bilder den som vill. Visa er ute i strumpbyxor. Gör det som känns bäst. Fast ingen skall förvänta sig förståelse eller tolerans från kvinnor.

    Innan internet visste ingen riktigt säkert hur stort intresset var. Man kunde bara ana och undra. Expediter kunde berätta att det förekom att pojkar och män handlade. Men vilka de var och varför var ovisst.

    Det finns såklart inga siffror men flera internetsäljare har erfarenheten att majoriteten köpare är män.

    Jag har irl kontakt med två personer i samma sits som jag själv. Hetero, fru, barn etc.

    Hur och varför vårt bisarra intresse började vet ingen av oss. Det vi har gemensamt är att vi var helt unga på den tiden tunna strumpbyxor var default settings i vardagen också. Veckotidningarna hade tvåsidesreklam och det var inte ovanligt med flera olika annonser i samma blaska. Mellanstadieflickor hade 20 den till allt. Även under jeansen på vintern. Jag vet att flera män som vågat prova fastnat i intresset. Men oavsett gör man klokt i att ligga lågt med vad man sysslar med. Det är lika teatralt och löjeväckande som att vara transa.

    Man blir klassad, marginaliserad och inte tagen på allvar. Eller får man leta upp några gamla NOS Anita nånstans och hoppas på att de lever upp till reklamen?

  • Anonym (Betty)

    Rekommenderar starkt alla män med öppet sinne och förmåga att ta vara på livets gåvor att en gång prova att dra på ett par tunna nylonstrumpbyxor. Känna det kittlande, hala nylonet mot huden. Handla på internet om det är skamligt irl. Upplev och njut eller avfärda hela idén. Håll det helt för dig själv om det känns bäst.

    Minns min egen hisnande upplevelse av första gången jag provade. Alldeles överväldigande och så ogripbart skönt och behagligt.

  • Anonym (Betty)

    Lyllo alla ni som kan nöja er med billiga strumpbyxor i flerpack! Tycker de är hemska isht om man skall ha dem på längre stunder. Här har det blivit Twilfits senaste ladder resist i 15 den. idag. Jättehög masktäthet, nästan som stödstrumpbyxor men ändå alldeles tunna. Sheer to waist men bedrövliga färger, fast det har ju ingen betydelse i mitt fall. Silkeslena som siden eller en upphetsad kvinna mot huden. Goosebumps!

  • Anonym (Betty)
    Anonym (Strumpbyxan) skrev 2019-09-21 18:34:14 följande:

    Längre stunder??? Har gått mellan kl12 och 18 idag i dessa billiga svarta strumpbyxor och det känns inte ens. Kl 18 exploderade min k**, dags att ta på jeans efter det.


    Ha, ha är man utan en längre tid blir det lätt så!
Svar på tråden Får kille ha strumpbyxor ?