• busan00

    Clearblue advanced fertilitetsmonitor.

    Hej jag använde den äldre monitorn å blev gravid me den , förstår mig inte rikigt på äl.hade fullt utslag varje månad men ändå blev de inget plus. Vet inte rikigt hur länge jag använde den men de var kanske 1 år om inte mera.. till slut efter 2 års försökt efter 1 missfall så började jag att äta rosenrot och bisolvon hört aTT det skulle funka , och efter kört me det från sista mens till äl så ja då fasen plussade jag sen :) har nu en tös på 7 månader :)

  • busan00
    Ellan1 skrev 2016-08-21 21:32:42 följande:

    Hej!

    Spännande historia, vet att ÄL kan spöka ibland och man blir inte klok på det, men tror att monitorn kan ge lite mer klarhet :)

    Åhh va häftigt och grattis till lyckan och tösen! Har med kört med bisolvon + Glandin förra månaden och kommer göra det även denna i kombination med monitorn och hoppas på ett plus! Har BIM 23/9 nästa gång så håll tummarna!! :)

    Kram

    Ellan


    Tänker inte chansa nästa gång de ska bli syster för orkar inte vänta kanske 2 åt till. Hört de ska va lättare att bli gravid igen efter missfall eller att född barn så fåe väl se. Efter missfall var de inte lätt iaf. Kan tillägga att när ja fick missfall den gången gick dw på första försöket:) vad är glandin bra för? Ja lycka till. Berätta gärna hur de gick om de blev nåt resultat :)
  • busan00
    Ellan1 skrev 2016-08-21 21:44:40 följande:

    busan00

    Nej det förstår jag! Har också hört det där med att de ska gå lättare efter missfall eller födsel så stämmer säkert :)

    Det som oroar mig är att jag aldrig tidigare varit gravid och då undrar man ju varför det tar sådan tid och om något är fel.. Men ska inte ge upp hoppet!

    Glandin är bra för att hjälpa ägget att fästa vad jag har kunnat läsa mig till :)

    Ja absolut ska uppdatera dig om hur det går! Skönt att ha någon att pladdra av sig till

    / Ellan


    Ja de undrade jag oxå även om ja va gravid. Men är de nåt fel så är de alltid mannens sperma oftast dw är fel på isf i första hand . Så köp hem ett sperma test till han kanskw och kolla ? :)

    Ja dw är skönt att ha någon att prata med som.vart i "typ" samma sits. Hjälper ine glandin så prova bisolvon då. De ska hjälpa sekretet att bli tunnare om de kanske är för tjockt. Sambon åt även bio selen +zink men tog inte många av den haha och även han åt några bisolvon de gär sperma lättare att simma :)
  • busan00
    Ellan1 skrev 2016-08-22 11:00:54 följande:

    Busan00

    Ja går nästan göra det om de inte tar sig snart :) så man vet och slipper gå runt och tänka..

    Jaa jag får prova mig fram med olika metoder och se vad som passar helt enkelt.

    Det är alltid skönt att prata med någon och få bolla lite frågor eftersom man typ blir knäpp på det här haha..


    Ja det är skönt. Är lite lättare och även roligare att bolla me nån som vart i sanna sits typ. Än att prata en en bm eller nåt liknande . Tycker det känns dumt jag varför vet jag inte men är inte så mkt för att prata öga emot öga och spec inte me folk jag inte känner . Ja jag höll oxå på att bli knäpp å när de gått 1 år så tänkte ja jag vågar inte ringa och säga ja inte blir gravid igen och kanske börja utredning som kostar 30 tusen kr inte ens haft råd me de så tänkte jag provar de ja läst :)
  • busan00
    busan00 skrev 2016-09-09 11:16:44 följande:

    Jag fick maximal på monitorn första månaden. Fick de varje måndag när ja använde den :)


    Varje månad menade jag :)
  • busan00
    Ellan1 skrev 2016-09-09 11:31:35 följande:

    Jaa har läst om andra som också fått maximal första cykeln.. Men idag på dag 20 har den fortsatt inte slagit om från hög och inga ÄL känningar så tror det är kört.. Väldig ledsen idag! Hoppas att kunna få upp hoppet snart igen..

    Kram


    Ja dw är väldigt frustrerande å man blir så ledsen när man så gärna vill, ä värre blir de då för kroppen men dr går ju inte sluta att tänka på de nä man så himla gärna vill ha ett plus.. kommer intr riktigt ihåg vilken dag ja fick max på tror de var på dag 12 o 13 har jag för mig . Men sexa ändå även om de inte visar max värt ett försök iaf :) lycka till
  • busan00
    Ellan1 skrev 2016-09-09 11:38:04 följande:

    Fick detta nu precis på vanliga stav ÄL och det anser ju jag positivt? Så konstigt?!


    Ja de är ju positivt. Kommer inte ihåg hur monitorn funkar. Men de går inte testa me den igen väl å se på samma dag? Du kanske ska byta tid på dagen å inte göre så tidigt på möran. Jag tror jag gjorde vid 11 tiden eller nåt.
  • busan00
    Ellan1 skrev 2016-09-19 11:08:43 följande:

    Herregud va tiden går långsamt.. Är på ca ÄL + 8 och börjar bli nervös! Är inne på försök 9 och längtar så efter ett pluss.. Men jag tror inte det tog sig denna gången heller tyvärr.

    Har svårt att känna av symtom då halsbränna, svullen mage, smått illamående och känningar i magen är vardag för mig med stressmage vilket gör det svårt att skilja på vanlig mage och gravsymtom..

    Har heller inga svullna bröst eller ömma bröstvårtor utan det enda är att jag har ont i sidan av brösten om jag trycker/klämmer till..

    Usch är så nervös och vågar inte ta ett test även om jag vill för är så himla rädd att få ett negativt besked igen! Vet inte hur mycket till jag pallar :(

    Kramar på er alla!!!


    Fick negativt test i ca 2 år ja :( provade du bisolvon å rosenrot eller?:) ja denna eviga väntan /längtan är hur jobbig som helst ; (
Svar på tråden Clearblue advanced fertilitetsmonitor.