• Anonym (Kaffedraken)

    BF maj 2017

    jooo skrev 2016-11-17 21:20:47 följande:

    Åh va mysigt på nyårsafton :D vilken v kommer du vara i? Härligt att du hittat perfekta klänningen!! Tycket det är lite klurigt. Men jag var så kär i min gamla /: jag kommer vara i v 26. 70 personer väldigt traditionell!planerade för en riktig håll i gång party efter haha men vi får väl se hur de blir nu ^^ Kommer sakna att skåla i mousserande haha. Hur kommer ni ha ert?


    Hehe jo man får ju vara lite flexibel nu när man har ett nytt liv i magen. Men det gör ju inget, tror det kommer bli toppen! Så länge man hittar en klänning som är skön och fin ;) jag kommer vara i v23, typ. Känns perfekt, oftast mår man ju som bäst då och man är ju inte tokstor men inte heller "smygtjock" runt v 20-29 ;)... vi kommer ha det ganska traditionellt också men fokus blir ju även på 12-slaget och nyårskränsla med glitter och fyrverkerier. Ca. 50-55 gäster lär komma, 60 inbjudna totalt :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Axioria1 skrev 2016-11-20 18:20:10 följande:

    Tycker tiden sniglar sig fram. Kände de första fladdrar i veckan några gånger men sen har de varit helt stilla. Blir ju nojig även om de fortfarande är väldigt tidigt för att känna bebisen. Blev sugen på em doppler men ska försöka vänta lite och hoppas på nytt fadder snart.


    Vilken vecka är du i? Här går tiden ganska fort men längtar ihjäl mig till den andra december då vi har rul :)
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag kände tydligt i v 18 med sonen. Jade moderkakan i framvägg. Har den i framvägg även denna gång.. går in i v 18 på onsdag. Hoppas det börjar kännas mer till veckan :)

  • Anonym (Kaffedraken)
    Bebisbubbla skrev 2016-11-21 14:09:56 följande:

    Hej. Hur mår alla? Är i v15 och haft ont i huvudet flera dagar nu. Känt mig febrig och trött. Dessutom vägrar illamåendet försvinna. Bara gått upp 4 hg och känner mig svag. Någon som känner som mig? Har några tips? Börjar vara desperat.


    Du kanske har en förkylning?

    4 kg i vecka 15 är väl normalt? Jag är i v 17-18 och har gått upp max 2 kg.. Bör jag vara orolig eller kolla upp då?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Melam skrev 2016-11-21 15:26:37 följande:

    Hon skrev 4 hg ;)

    Du behöver absolut inte vara orolig för att du gått upp max 2 kg, vissa går till och med ner i vikt i början av graviditeten för att man mår så illa, så det är väldigt individuellt hur mkt/lite man går upp under en graviditet.


    Tänkte väl :) går snabbt när man läser på jobbtid ;)
  • Anonym (Kaffedraken)

    När man sitter så är den i alla fall svår att dölja :) men har inte börjat använda tajta kläder än då jag inte är officiellt gravid på jobbet än.. men i december så kommer jag börja gå i mina favoritklänningar och då kommer kulan få synas tydligt i vissa av dem.:

  • Anonym (Kaffedraken)
    hope88 skrev 2016-11-25 12:25:36 följande:

    Åh satt i bilen tidigare imorse och kör och längst ner i magen känns det som om det fladdrar till typ som en fisk som sprattlar på ett bord. Var bara i ett par sekunder sen kände jag inget mer och har inte känt något mer heller. Tänk om det var plutt, så mysigt :)

    Är det vanligt att man kan känna en gång och sen att det dröjer till nästa gång?


    Det skulle jag tro. Jag uppleveler lite liknande. Kände bäbis en gång, sen så gick det 3-5 dagar innan jag kände ngt igen :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    ika_109 skrev 2016-11-29 19:38:29 följande:

    Vi har inte köpt någonting än men å andra sidan så har vi ett barn sen innan så vi har mycket redan, men nåt nytt kommer vi köpa till vår nya plutt...

    Upplever att man knappt hinner tvätta dem första kläderna innan dem har växt ur dem...


    Vi har "bara" en köpt syskonvagn. Slog till när vi hittade den vi ville ha till rätt pris. Kommer ev köpa lite kläder på rean efter rul.
Svar på tråden BF maj 2017