Inlägg från: Anonym (Hygglo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hygglo)

    Varning biverkningar mirena hormonspiral

    Hade hormonspiral för många år sedan. Fick alla biverkningar plus några till. Och blev psykiskt dålig. Overklighetskänslor på gränsen till psykos. Blev förvirrad och tappade mitt logiska tänkande. Läste en utbildning och allt gick bra tills jag fick spiralen. Förstod inte vad jag läste längre.

    Hade den i två år. Förstod inte vad som hände med mig. Tyvärr så blev jag inte riktigt bra trots att jag tog ut den. Varning ifall ni är känsliga.

    Och ja. Min livmoder blev större. Hade små myom innan men nu går livmodern över naveln och blev tjockare

  • Anonym (Hygglo)
    Saka88 skrev 2019-01-07 16:42:25 följande:

    Ser att det är en gammal tråd men jag undrar hur det gick med dom psykiska biverkningarna direkt när du tog ut spiralen försvann dom och det var trötthet, pirrningar kvar bara?

    Är i samma läge nu, haft spiralen i 3 vecko och på dagen när det gått 2 veckor så började sömnsvårigheter för att sedan bli ångest, deprission, rädsla, nästan suicidal. Värsta jag varit med om, ska ta ut den nu, hoppas att det går över snabbt.


    Jag svarar sålänge i avvaktan på ts svar.

    Skrev ovan i augusti. Jag blev labil och ofokuserad. Pluggade på en utbildning men kunde inte längre förstå längre texter. Hade innan dess extremt bra förståelse men nu var det bara virrvarr i texterna. Fick avsluta och kasta bort utbildningen som jag själv bekostat.

    Tyvärr blev jag inte bättre med tiden efter uttaget av spiralen. Fortfarande massa psykiska symptom. Fick också suicida tankar. Kände mig som en galning. Och känner mig dålig än. Instabil, frånvarande, nervös svårt att göra saker.

    Hade min två år så kanske blir du bra igen?
Svar på tråden Varning biverkningar mirena hormonspiral