• JohannaHanna

    Hur ska jag orka?

    Inser att detta inte är ett unikt problem men har nu gjort min andra ivf och ägginsättning. Varit rätt lugn denna vända. Haft lite underliga syntom med mage som en kanonkula och tänkt att kanske,kanske. Nu tio dagar efter insättning börjar mensvärken och jag börjar bli lika knäpp som vanligt. Springer på toaletten var 5e minut, kollar om det ändå inte kommit något precis som varje månad senaste året. Fantastisk sambo, vi gör detta ihop, med svårt för ngn annan att helt förstå. Vet inte hur jag ska orka, hur gör man?

  • Svar på tråden Hur ska jag orka?
  • JohannaHanna

    Tack för ditt svar. Det kommer säkert lösa sig, jag vet det. Känner mig besvärlig. Sambon stöttande och optimistisk men jag tänker att han kommer att tröttna på gråten. Fått lite blödning nu. Kanske inte betyder ngt, måste ju se.

  • JohannaHanna

    Hej, vet inte om ni ser detta så här tvååring senare.jag råkade gå in på tråden och läsa era svar. Vad fint ni svarade mig! Jag var visst gravid den där gången och ligger här med min ettåring på armen. Tack för stödet!

  • JohannaHanna
    Anonym (Vill vill vill) skrev 2018-10-17 14:39:56 följande:

    Det var länge sen du skrev men du kanske tittar in här ändå. Vi försöker och försöker men det funkar inte. Frågan är HUR du orkade? Vad har du för råd att ge mig? För jag vet inte hur jag ska orka...


    Hej! Det är länge sen du skrev, jag råkade bara titta in här. Hur har det gått för dig? Verkar lite sent med goda råd, bara hoppas det har löst sig! Flagga om du vill ha ett längre svar!
Svar på tråden Hur ska jag orka?