• Noran

    Hur mycket använder ni er pool/utespa?

    Vi funderar på att skaffa pool eller spa eller terrasspool men funderar på hur mycket den kommer att användas. Vi har 3 killar i olika åldrar och har tänkt vänta till den yngsta är ca 5 år, så att han är i alla fall nära simkunnig. Vill inte behöva vara orolig.

    Fördelen med spa är ju att det är uppvärmt så att man förhoppningsvis använder det större del av året. Den tar även mindre plats i vår lilla trädgård. Nackdelen är väl att killarna inte kan leka och simma lika mycket. 
    Jag tänker en ordentlig, nedgrävd, isolerad pool/spa. Inte ovanmark. Dom är fula och  mycket jobb med och kallt vatten så man vill bara bada när det är riktigt soligt. 

    Hur mycket använder ni er pool/spa?  Vilken ålder gillar barnen den mest? Används den mer när dom har kompisar hemma? Använder ni vuxna den? Kommer era vuxna vänner och badar? 

  • Svar på tråden Hur mycket använder ni er pool/utespa?
  • Rosébubbel

    Vi har en bubbelpool, eluppvärmd, som vi använder iaf varje vecka året runt. Sommaren blir det bad oftare. Har oxå tre barn mellan 3 och 10 år, de kan ju inte simma runt där men de doppar huvudet, leker lekar, sitter och pratar osv osv. Vi använder den som allmänt mystillfälle för familjen. Har emellanåt oxå vänner hos oss då vi badar tillsammans. Rätt gött och sitta med tjejerna och dricka bubbel och tjata ett par timmar!

  • Aniiee

    Mitt ex föräldrar har en pool ovan mark, och den är faktiskt precis så uppvärmd som de vill. De simmar även när det inte är soligt. Sen är det kanske inte världens tjusigaste utemöbel....

    Hursom....


    We are the music makers, and we are the dreamers of dreams.
Svar på tråden Hur mycket använder ni er pool/utespa?