Forum Avbruten graviditet - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vi måste säga farväl till vårt barn för tidigt..

  Fre 20 jan 2017 22:02 Läst 10926 gånger Totalt 21 svar
  Visar endast inlägg av Sjolund90 - Visa alla inlägg
 • Fre 20 jan 2017 22:02 #9

  Beklagar sorgen för er alla ,så ledsamt!! vi förlorade våran dotter i v20 pågrund av hjärtfel. Efter förlossningen så fick vi ha henne hos oss till vi kände att dom kunde ta henne. jobbigt att säga farväl :"( Vi gjorde hand och fot avtryck och även gjöt vi 3d avtryck blev så fint! de är ett tips för er som tragiskt komma behöva gå igenom något så fruktansvärt att förlora ett barn 3

 • Fre 20 jan 2017 22:39 #10

  oj de skulle vara ett hjärta inte en 3 a .

 • Tis 7 feb 2017 18:12 #17
  EllenRipley skrev 2017-02-07 09:35:57 följande:

  Hej!

  Vi är i samma situation nu, är i vecka 21 nu och måste avbryta graviditeten eftersom barnet saknar njurar. Precis innan denna graviditet fick vi ett tidigt missfall och nu undrar jag om man kommer att våga försöka igen. Har en dotter på två år som förstås förgyller tillvaron och underlättar sorgearbetet. Vi vill så gärna ha ett till barn. Vi får väl se vad som visar sig sedan men undrar också om det skulle vara så att det kan ske igen, med avsaknaden av njurar.

  Flera av mina kompisar är gravida och ska få barn ungefär samtidigt.. Hur ska man kunna gå tillbaka till verkligheten sen, till jobbet och inte vara gravid längre?


  Beklagar verkligen , usch bli alldeles kall och bli påmind om allt vi varit med om med våran dotter och hennes hjärta :"(

  vet inte om du såg min bild längre upp om att göra 3d gjutning. de har hjälp oss med sorgen att ha ett minne av våran dotter och inte bara bilder. Ett tips om man vill göra de.

  har även snart en 2årig son som hjälper oss super mkt, ger en positiv energi och massor av kärlek.

  Vi är i full gång på att försöka igen och ihop om ett nytt syskon 2017.

  Massor av kramar till er!! :)
 • Tis 7 feb 2017 21:24 #19
  EllenRipley skrev 2017-02-07 20:50:26 följande:

  Hej!

  Tack för tipset! Det känns helt overkligt just nu, jag kan inte förstå att det är vårt barn som ska komma. Kan inte ens föreställa mig det och tänkte först att jag inte vill se, inte vill ta kort eller hålla men nu känner jag att jag vill det. Att jag kommer att ångra mig.

  Lycka till och hoppas verkligen att vi alla får våra efterlängtade barn.

  Kram


  Ja de är helt overkligt, något man aldrig trodde man skulle få uppleva.

  Ni ska verkligen bevara den stunden att se och håll och ta kort , Vi fick ha våran dotter inne hos oss tills vi kände att vi kunde säga hejdå. dock ibland så känner ja att ja ångrar att vi inte hade henne nån timme till men vi vet att vi ändå har hon i våra hjärtan vart hon än är . Tittar varje dag på våran lilla dotter och de känns bra att se.

  Kram!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll