Inlägg från: Griseknoen35 |Visa alla inlägg
  • Griseknoen35

    Någon som är med i viktklubb?

    Tycker det funkar bra, gick stadigt nedåt för att sedan hamna i en stressad period med mycket skit. Men började igår igen och förhoppningsvis funkar det. Jag lägger upp mina dagar med frukost, lunch, middag och tex något äpple el frukt som mellanmål. Är aldrig direkt hungrig.

  • Griseknoen35
    lillehusetiskogen skrev 2016-10-12 12:47:17 följande:
    när du menar att du hamnade i stressad period, menar du då att du inte räknade då? 

    det känns som att jag äter SÅ mycket, men 1300 kalorier låter inte mycket ALLS!?

    Tänk om jag gör fel haha.. men dubbelkollar alltid i viktklubb-appen och det verkar som att jag gör rätt. Har inte haft min första invägning än (lördag) började igår så jag har inte fått bekräftelse på om jag gör rätt eller fel ännu
    Ja, hamnade med mitt schema så att jag tex kunde ha två besök på två olika museum för att sedan gå på teater (pluggar) eller tex mycket olika aktiviteter med barnen, plus tenta period. Det varade väl under två veckor, slutade ofta med lunch el middag i farten (skräpmat, hamburgare osv). Men gick nog ned 5 kilo på ca 4 veckor av att bara räkna kalorierna, då körde jag Max 1300 kalorier per dag. Det jag tycker är det svåra är att inte käka massa sötsaker typ hela tiden. Att gå in på affären och inte köpa en daim el något annat sött. Sedan är det motivationen, jag är inte missnöjd med min kropp men tycker samtidigt inte att övervikt är speciellt attraktivt så motivationen hamnar någonstans mellan mina splittrade känslor kring min övervikt (ca 18kg).

    Jag kör bara med recept från Viktklubb, för in i loggboken och tar mindre portioner än normalt så jag behöver räkna så lite kalorier som möjligt. Tycker just loggboken och deras uträknade recept är väldigt bra. Finns otroligt mycket god mat.
  • Griseknoen35
    lillehusetiskogen skrev 2016-10-12 13:26:50 följande:

    spelar det egentligen någon roll hur man fördelar maten under dagen? Eller egentligen VAD man äter så länge man håller sig inom gränsen?


    Tror faktiskt inte det men det bästa är väl att försöka fördela jämnt under dagen så man inte blir jättehungrig och fastnar på grillen och överskrider? Sedan finns det massa forskning på att viktnedgång hjälps av regelbundna måltider och att de flesta mår bättre av det. Sedan blir man tröttare av att äta osunt så för att vara piggare och leva hälsosammare är det väl knappast en nackdel med att försöka hålla en någorlunda hälsosam kost och regelbunden kost?
Svar på tråden Någon som är med i viktklubb?