• Anonym (:()

    Positiva kejsarsnittsberättelser

    Jag fick själv ks pga förlossningsrädsla för några månader sedan och jag har ärligt lite svårt att förlika mig med det. Det störda är att jag verkligen inte hade vågat föda naturligt, om det var det enda valet hade jag tyvärr gjort abort.

    Men jag saknar liksom det här historierna och gemenskapen som man hör från kvinnor som fött vaginalt. Vill gärna höra positiva historier om (planerade) snitt. Tex lustiga anekdoter, positiva effekter snittet haft på er osv. Vill gärna få en positiv spinn på det och kanske till och med känna stolthet över snittet så kör på! :)

  • Svar på tråden Positiva kejsarsnittsberättelser
  • Anonym (:()

    Har försökt tänka på egna historier och vet att när jag låg inne på operation så skulle de sätta katetern efter bedövningen och när de börjar dra i någon slang bakom skynket bland typ 10 övriga personal slår en tanke mig plötsligt och jag vänder mig dramatiskt mot min make och viskar i hans öra "Är jag naken?". Han stirrar på mig och tårar börjar skymma blicken varpå han brister ut i ett asgarv och klämmer ut "Vet du inte att du har varit spritt språngande naken i typ en kvart?!!" och vrider sig av skratt medan personalen stirrar på spektaklet framför dem.

    Kanske inte den roligaste historien men ville få igång något :)

Svar på tråden Positiva kejsarsnittsberättelser