Inlägg från: Newbie84 |Visa alla inlägg
  • Newbie84

    Nån mer som är sjukskriven och tycker att tiden går långsamt?

    Jag är för att jag mår illa konstant och spyr väldigt mycket. Nu har jag fått ondansetron och det hjälper bättre än Lergigan och primperan. Vill så gärna börja jobba igen för att få dagarna att gå. Hoppas kunna börja lite efter jul och se hur det känns.

    Nu är jag orolig för kub ul i morgon, tänk om nåt är fel och så har jag mått så här. Kommer inte försöka igen på syskon tror jag, men vill gärna att min son ska bli storebror.

  • Newbie84
    babydreams skrev 2016-12-20 10:34:56 följande:

    Var på VUL imorse, allt såg jättefint ut och bönan var pigg som en mört <3 sambon blev helt till sig, han blev yr och var tvungen att sätta sig på golvet haha! Jag är så lycklig! Var exakt lika gången som jag trodde! Fortfarande BF 22/7 <3


    Så gullig!
  • Newbie84

    Jag har kub i morgon och är då enligt mig själv i vecka 12+0 men enligt bm 12+några fler dagar. Blir kul att se vad jag får för bf även om det kan ändras på RUL igen.

    Hoppas allt är bra i morgon börjar bli nervös!

  • Newbie84

    Var på kub idag så skönt att ha den biten klar, denna gång sa de inga siffror, det gjorde de förra gången, men fick låg risk/sannolikhet i alla fall :) blev framflyttad så fick bf 29/6 men gick 11 dagar över med förra så antar att den ändå tittar ut i juli...

    Vi resonerade som så att skulle något vara fel så är det abort, dels pga vårt barn vi har nu men också för att jag mår så dåligt.

  • Newbie84
    Sosozo skrev 2016-12-21 18:09:05 följande:

    Kul att det gick bra! Vad skönt! Jaha, fick ni inga siffror? Är det något nytt tro?


    Funderar också på om det är något nytt, en kompis till mig som gjorde förra året fick inte heller några siffror. Men är kanske för att inte stressa upp folk i onödan.
  • Newbie84
    Delilah2001 skrev 2016-12-22 08:09:51 följande:

    Men hur ska man då kunna ta ställning om man inte ens får veta siffrorna? Det måste man väl ha rätt att få veta?


    Det görs typ prov om man får under 1:200, men jag är inte så orolig för att jag sist fick bra siffror och skulle sannolikheten vara låg så får man ju ändå gå vidare. Hade de visat dåliga odds hade vi gjort nipt och även bekostat det själva om så skulle vara. Men vi får ju se på Rul sen också så att organ etc ser bra ut.
  • Newbie84
    Delilah2001 skrev 2016-12-22 10:50:33 följande:

    Jo, precis, men jag skulle gärna vilja veta om sannolikheten är precis på gränsen, eller om det är typ 1/2500...

    Och en del kanske vill gå vidare med provtagningar även om det ligger på precis över gränsen, säg 1/201. Även om de får bekosta det själva.

    Får se hur det blir på mitt kub, saker verkar vara rätt olika beroende på landsting. Här får vi inte lyssna på hjärtat före vecka 25 tex!


    Håller med! Vet inte när man får lyssna här på hjärtat faktiskt, men jag har hört det när jag gjorde VUL i v 6+ nånting :)
  • Newbie84

    God jul alla! Hoppas att ni får en mysig dag :) och ni som berättar om syskon- vad kul och rolig överraskning för nära och kära :)

  • Newbie84
    78elle skrev 2016-12-29 12:16:12 följande:

    Hej på er!

    Joinar gärna den här tråden. Jag har bf 29 Juli och bor i Stockholm.

    Kanske är lite äldre än de flesta andra här, 38 år och första barnet!

    Har två missfall bakom mig det här året så hoppas på tredje gången gillt nu...


    Välkommen!

    Jobbigt med missfall, håller tummarna för att det ska gå vägen nu :)
Svar på tråden BF Juli 2017 ny