• Äldre 18 Dec 19:42
    495722 visningar
    5786 svar
    5786
    495722

    BF Juli 2017 ny

    Hej! Ny här i tråden men har "stalkat" den gamla tråden ett tag. Väntar första barnet (förhoppningsvis) i mitten av juli men efter tidigare missfall vågar jag inte tro på det riktigt ännu. Var på tidigt ul i fredags iaf, då v 9+2 enl bm. En liten parvel som sprattlade o vinkade så so far so good. Blir kub o nästa ul den 3 jan så kanske vågar hoppas mer efter det. Mått pest i drygt 3 v nu men det verkar jag ju inte vara ensam om. ;) kul att läsa om er alla o hoppas jag får fortsätta vara kvar i gruppen! :)

    Bf 19/7 - Skåne

  • Äldre 19 Dec 22:15

    Ja det blev verkligen ett stort gäng! Kul med lite fler skåningar också - är det första barnet för ngn av er (mer än för mig)? Ska på inskrivning imorgon, förra gången fick jag MA precis ett par dagar innan inskrivning (v11) så känns bra varje gång man passerar en milstolpe. :)

  • Äldre 20 Dec 20:56
    Punschrulle skrev 2016-12-19 23:09:41 följande:

    Får jag fråga en sak? När du fick MA gången innan, hade du alla symptom som nu då? Jag skulle bli helt knäckt av att ha mått så här dåligt i flera veckors tid för att senare behöva göra det igen.


    Nej, hade inga symptom alls då egentligen o hade små blödningar under i stort sett hela grav men eftersom jag inte visste vad jag skulle känna o eftersom jag läste att blödningar var vanliga så tänkte jag inte så mkt på det utan trodde att allt var helt normalt. Kände mig grymt blåst när jag plötsligt fick lite större blödningar (var dock brunt så trodde ändå inte det var ngt) o då fick besked om att fostret varit dött i upp till 1 månad... varit allt annat är lugn denna gången kan jag ju säga, konstant orolig. Skönt iaf att veta att den lille levde i fredags o att det bara är ett par veckor till nästa ul.. glad för alla symptom jag har nu även om det är drygt att må illa såklart!
  • Äldre 20 Dec 20:58
    Elliot0300 skrev 2016-12-20 06:18:22 följande:

    Är min första unge med :)

    Också ett missfall i bakfickan, i vecka 7.

    Var på UL förra veckan och fick se ett hjärta så nu är jag rätt lugn.

    Bor i Malmö :)


    Vad roligt, grattis!! :) då är vi i ungefär samma sits. Håller tummarna för oss båda, blir spännande framöver! Får jag fråga hur gammal du är? Själv är jag 34, bor nära Malmö. :)
  • Äldre 20 Dec 21:07
    Lindseeey skrev 2016-12-20 10:02:01 följande:

    Är också från Skåne och första barnet för mig med :) ska på första ul på torsdag :Det


    Stort grattis, vad roligt! :) var verkligen en lättnad att göra ett tidigt ul o se att det faktiskt finns ngt där o att man inte bara inbillar sig.. ;) hur gammal är du om jag får fråga? Är själv 34 o bor inte så långt från Malmö. Hoppas det går bra för oss båda o att vi kan följas åt. Lycka till på torsdag!!
  • Äldre 21 Dec 20:41
    Lindseeey skrev 2016-12-20 22:28:27 följande:

    Tack så mycket och grattis till dig med ! :D

    Ja det ska verkligen bli jätteskönt då jag har väldigt lite symtom just nu, vet inte om det är spökveckorna som kommer nu så det är därför det är dåligt med symtom, hoppas på det iallafall, är i vecka 10 nu. Är egentligen ett läkarbesök då jag har sjukdomar bakom mig som gör att jag kommer kollas upp extra noga och få specialistmödravård , så sa bm att vi samtidigt kunde få titta på knytet när vi kom nästa gång (torsdag) :D är så spänd !

    Jag är 24 och har ca en timme till Malmö :)

    Har du något besök hos bm inbokat ännu? :)

    Tack så hjärtligt :D


    Tack! :) o det kommer säkert gå bra för dig, varierar ju väldigt med symptomen för det mesta även för min del. Nu de senaste dagarna har jag dock verkligen mått pyton o det är rätt segt att koncentrera sig på jobb när man bara vill lägga sig o sova... men så är det ju juletider också så man vill gärna vara lite ledig!

    Inskrivningen gick bra, mkt prover o frågor men det kändes bra. Inte fått besked på blodproverna än men det tar väl lite tid. Tog blodprovet för KUB också med tanke på att jag är lite äldre, vet inte om du får göra det? Blir iaf nästa ul för just KUB:en den 3 jan så skönt att det snart är dags igen o att man får se om den lille mår bra. :)

    Får du lite extra ul då om du får specialistmödravård eller blir det bara en massa blodprover etc? Hoppas allt går bra iaf, spännande att höra om ul efter imorgon! :)
  • Äldre 21 Dec 20:50
    Punschrulle skrev 2016-12-20 23:31:26 följande:

    Tack att du svarade. Man blir ju såklart orolig. Vi får hoppas att det går vägen för oss båda.


    Tack, det hoppas vi absolut! :) är det första barnet för dig med?
  • Äldre 22 Dec 20:45
    Lindseeey skrev 2016-12-22 10:19:42 följande:

    Nu har jag varit på ul och allt såg fint ut, vilken fantastisk känsla att få se det lilla hjärtat picka ???? blev dock tillbakaflyttad typ en vecka vilket såklart är lite tråkigt men kan kvitta då det lilla livet lever och mår bra :D ändrar inte bf förrän jag varit på rul och fått dom exakta måtten :) hur mår ni Andra? :)


    Jättestort grattis, vad skönt att allt gick bra! :) visst är det en häftig känsla att se den lilla korven där inne och det fladdrande hjärtat. Härligt, då blir det en bra jul!
  • Äldre 24 Dec 09:53
    +1

    God jul till alla idag! Blir till att berätta för bror med familj som vi firar med idag, känns väldigt nervöst... ff orolig att ngt ska hända trots att allt såg jättebra ut på ul för en vecka sen, men så blir det väl när man haft MA tidigare. Imorgon ska vi berätta för makens föräldrar, de kommer bli överlyckliga. Mina föräldrar vet sedan tidigare o har varit ett mkt bra stöd. Blir intressant att se hur julmaten går ner idag, känner mig måttligt sugen... :-/ Gröten ser jag fram emot iaf! :)

    Hoppas ni alla får en bra jul trots krämpor, illamående o oro! <3

  • Äldre 29 Dec 21:28
    78elle skrev 2016-12-29 12:16:12 följande:

    Hej på er!

    Joinar gärna den här tråden. Jag har bf 29 Juli och bor i Stockholm.

    Kanske är lite äldre än de flesta andra här, 38 år och första barnet!

    Har två missfall bakom mig det här året så hoppas på tredje gången gillt nu...


    Grattis o välkommen! 34 år, första barnet, ett missfall i februari o allmänt lost. Bf 15-19 juli (lite oklart exakt hur långt gången beroende på sista mens o tidigt ul). Håller tummarna att det går bra för dig (eller oss båda) denna gången! :)
  • Äldre 29 Dec 21:57
    Sussie11 skrev 2016-12-29 21:35:48 följande:

    Hej, joinar här :)

    väntar första barnet, är 35år och har bf 3/7. 


    Grattis o välkommen!
  • Äldre 29 Dec 21:59
    vårblomman skrev 2016-12-29 21:48:42 följande:

    Hej!

    Jag tänkte också ansluta mig till er. Jag har följt er ett tag men inte vågat skriva då jag inte vågat tro på graviditeten förrän nu.

    Vi har två barn sedan tidigare med hjälp av IVF, födda 09 och 11. Själv är jag 36 år. Vi har nu genomgått nya jobbiga behandlingar under tre år och jag har fått ett missfall och två missed abortions. Nu är jag gravid igen i v 11+1, och så här långt har jag inte kommit de tidigare gångerna. Var på ul senast igår och då såg det fint ut, så hoppas hoppas.


    Vad skönt, grattis o hoppas det går vägen denna gången! Hade också ett MA i feb, inga barn sedan tidigare så hoppas den lille vill stanna kvar nu. Välkommen till gruppen!
Svar på tråden BF Juli 2017 ny