• Leeandra

    Fördröjt missfall

    Beklagar verkligen din förlust. Jag har 5 barn och väntar mitt 6:e och hade ett MA i v. 12 mellan barn nr 1 och 2 och ett MA i v. 15 mellan barn nr 3 och 4&5 ( tvillingar ). Fostren hade båda gångerna dött i v. 9 och det upptäcktes när jag började blöda och kollade upp det med ultraljud. Kände mig så otroligt sviken av min kropp båda gångerna, det hade varit lättare att ta ett vanligt missfall i v.9 än att gå och hoppas på att snart känna sparkar när jag närmade mig slutet av v. 15. För att vara helt ärlig kände jag att något inte riktigt var som det skulle båda gångerna, men jag ville förstås inte tro på det.

    Första gången kom missfallet igång av dig självt men en bit fastnade i livmoderhalsen så jag blödde så mycket att jag fick bli hämtad med ambulans då jag svimmade sex gånger medan jag försökte gå på toaletten. Fick en mens en månad senare utan föregående ägglossning och blev sedan gravid igen på första ägglossningen efter missfallet. Hade fem oförklarliga blödningar under första hälften av den graviditeten så det blev mycket oro och några ultraljud, men sen fick jag en fin liten dotter. Andra gången kom missfallet också igång av sig självt men jag bad om att få bli skrapad efter förra gångens störtblödning och blev gravid igen på första ägglossningen efter missfallet och fick ett fint tvillingpar, .

    Det känns för jävligt att få MA, speciellt när man tror att man kan börja pusta ut och få berätta den härliga händelsen för släkt och vänner. Passa på att göra saker som du mår bra av och som du känner stärker dig så hoppas jag att du snart blir gravid igen med en liten bebis som vill stanna. Jag läkte helt av att få bli gravid igen och få passera datumen för mina MA men det var tufft att gå igenom. Många kramar

Svar på tråden Fördröjt missfall