• Äldre 9 Jan 23:28
    6261 visningar
    3 svar
    3
    6261

    Ringa från utlandet: Comviq

    Råkade ut för en incident vid en utlandsresa för två år sedan. Hade inte behövt använda telefonen för samtal utan bara kört med Wifi + mail och sms. Men så fick jag akut lov att få tag på hotellet vi skulle bo på. Problemet var att telefonen vägrade låta mig ringa trots att jag hade mycket pengar på kontantkortet.

    Nu löste sig det ändå men fick ju vid hemkomst veta av Comviqs dryga kundtjänst att man var tvungen att slå en kod följt av nummer och sen vänta på att bli uppringd. Känns ju väldigt tryggt.

    Så eftersom inte Comviqs kundtjänst är så lätt att tampas med eller få klara svar från, någon som vet om det går att kringå det där eller om det är anonnemang som gäller?

    Kanske kan råda mig till något vettigare telefonföretag än Comviq?

  • Svar på tråden Ringa från utlandet: Comviq
  • Äldre 10 Jan 14:28
    #2

    Tycker generellt det är svårt att maila övriga frågor till dem, och har inte lyckats hitta chatten som påstås finnas där. Men det är bara hur jag upplever det.

    Vad är det egentligen som gäller för abonnemang? Är väl uppsägningstid och dylikt eller hur fungerar det? Fakturaavgift? Måste ringa för en viss summa? Finns det i övrigt någon nackdel att abonnemang?

Svar på tråden Ringa från utlandet: Comviq