Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Linda2barnsmamma

    Så himla ledsen, är så ful

    Hej.

    Vad jobbigt att du känner så. Ja förstår dig delvis , ja har dock aldrig stört mig på vikten men vet hur det känns att känna sig oattraktiv under graviditeten.

    Men tänk istället att det ger dig något gott , en ny familjemedlem. Ja tänkte likadant som du med bristningar , och mina blev större och fler under andra graviditeten .

    Men försök tänka så här varje gång du ser bristningar ; dessa bristningar är ett bevis på min underbara bebis jag kommer få hålla i mina armar. Detta är ett bevis på att jag burit på min bebis i 9 månader. Jag har fått dessa bristningar för ja valde att utöka vår familj.

    Se det som något fint. Ja lovar dig , med tiden kommer det glömmas bort. Min man tänker inte på dom , jag tänker inte på dom. :) ja tror det kommer gå bra för dig.

  • Linda2barnsmamma
    Meriall skrev 2017-01-25 10:02:23 följande:

    Menar du andra gravida är snyggare eller menar du ickegravida? De kan du ju inte jämföra dig med. Man kan känna sig riktigt risig när man är gravid men det går över. Har hört "ju risigare mamma desto sötare bebis" ;)

    Bristningar tycker jag kan vara snyggt :) De försvinner/bleknar också med tiden. Sätt kräm på dem så gör de mindre ont. När barnet är fött finns ärrsalva du kan använda så bleknar de fortare.


    Ja håller med dig. Alla har ju helt individuella kroppar. Både som gravida och icke gravida. Man ska tycka om sig själv precis som man är. :) ibland lättare sagt en gjort . Du är ju alltid du och går inte att jämföras med andra :)
Svar på tråden Så himla ledsen, är så ful