• EELL

    BIM 20-28 Februari

    Hej!

    Äl den 9 feb o BIM den 25. Har ni använt er av äl-test hittills? Tänkte testa de nästa månad.

  • EELL

    Jag måste fråga en sak. Trodde jag skulle ha äl igår eller idag men har inte fått positivt på äl-stickorna. Inga symtom på äl heller egentligen. Hur sent kan man ha äl?

  • EELL

    Hur har era äl-test sett ut när dom varit positiva? Jag trodde att strecken skulle va lite starka men när jag sett endel bilderna verkar de ju inte som att de alltid är så men att folk tolkar de som positivt ändå. Blir helt förvirrad.

    Vad skulle ni säga om detta?

  • EELL
    FridaB92 skrev 2017-02-12 17:09:36 följande:

    Mina äl-test har sett ut som dina. Aldrig typ fått ett starkare streck än kontrollstrecket. Inte ens när det digitala från CB visade maxfertilitet.

    Men det där sista testet ser ju positivt ut i mina ögon :)


    Tack för era svar. Då kanske de sista är positivt fast de inte är riktgt lika starkt. Trodde att de va tvungen o va lika starkt!
  • EELL
    Charlizee skrev 2017-02-12 16:54:54 följande:

    Strecken ska vara lika starka eller teststrecket starkare... ditt sista såg ut att ha fått ett starkt streck? Svårt att se på bilder... vet du när du ska ha ÄL?


    Trodde jag skulle haft de för några dagar sen ????
  • EELL
    Tumvante skrev 2017-02-12 20:54:11 följande:

    Är det sista från idag?

    Jag hade testat i morgon också. Vilken dag är du på i din cyklus? På mina ÄL test står det att det ska vara lila starkt eller starkare... tänker att det är på g för dig...


    Ja de är från idag :) Är på dag 17 idag. Tog ett ikväll som var mycket svagare. Får testa imorgon igen!
  • EELL
    Tumvante skrev 2017-02-12 21:19:44 följande:

    Det skulle ju kunna vara så att du missat peaken, det väder ju att folk som testar 2 ggr på samma dag får två olika resultat - där en är positiv...

    Hur som helst...vad testen säger är en sak... vad som händer i sänghalmen är en annan...


    Jag får hoppas att de är så o att de va runt där som peaken va o räkna de som den positiva dan men fortsätter att testa några dagar till. Tack för dina svar :)

    Hur går de för dig?
  • EELL
    yennie84 skrev 2017-02-13 05:29:35 följande:

    Får jag skrika rätt ut???


    Å grattis ????
  • EELL
    Linnéa Alexandra skrev 2017-02-13 05:34:34 följande:

    Hur ska jag tolka dessa äl-test? De två översta är från igår morse och em, det nedersta är nu idag på morgonen. Den från idag är ju betydligt svagare än det från igår em/ kväll. Betyder det att jag misst äl-testa när jag haft äl och att den förmodligen varit under natten? Det är Rfsu och står att strecken ska vara lika starka när det är positivt, så blir förvirrad då jag vet att jag har äl då jag har symtom som jag alltid har då!!


    Jag är absolut ingen expert, fattar ju inte mina tester själv. Men man ska väl inte ta äl-tester på morgonen? För hormoner är så svagt då
  • EELL
    Linnéa Alexandra skrev 2017-02-13 06:44:02 följande:

    Nej jag vet, eller det beror på vilket märke/ test man köper. Men jag har alltid tagit på morgonen också då jag fått starkt utslag även då!


    Prova att testa flera gånger per dag?
Svar på tråden BIM 20-28 Februari