• Helena m

    Bästa syskonvagnen - 1.5 år mellan barnen

    Vi behöver inhandla en syskonvagn då det blir 1.5 år mellan vår yngsta och den bebis som kommer i maj. Tyvärr verkar det inte finnas någon vagn som uppfyller alla våra behov så vi kommer att behöva kompromissa. Tar därför tacksamt emot tips och råd från er. Vilken syskonvagn är bäst då det är en relativt liten åldersskillnad mellan syskonen?

    Vår önskelista (där vi kommer att behöva kompromissa med en eller flera önskemål): Individuellt vändbara sittdelar, möjlighet till liggdel/mjuklift, relativt lättkörd i både stadsmiljö och terräng, bra varukorg och inte för bred då vi åker mycket kollektivt.

    Vi vill inte betala mer än 9000 SEK för vagnen inklusive liggdel. För en begagnad vagn inte mer än 5000 SEK. Vilken vagn ska vi välja?

  • Svar på tråden Bästa syskonvagnen - 1.5 år mellan barnen
  • Helena m
    vikkey skrev 2017-02-02 21:40:21 följande:
    Ja, en kompis har en till sina tvillingar. Supertrevlig vagn! Vi var eg ute efter en Double Viking eller en Double Viking 735, men hittade då Double Monkey beggad till ett bra pris.. har dock inte provat den ännu, då mini är sisådär 8 veckor bort ännu. ;)
    Har bara så svårt att förlika mig med hur mycket plats en syskonvagn tar. Ska helt klart testa att provköra en Emmaljunga Double Viking. 
Svar på tråden Bästa syskonvagnen - 1.5 år mellan barnen