Inlägg från: Anonym (Glidaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Glidaren)

    Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?

    Om du fick reda på att en tjej har legat runt med många killar skulle du ändå kunna tänka dig att bli tillsammans med henne?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?
  • Anonym (Glidaren)
    Anonym (Gl1daren) skrev 2017-02-06 19:06:49 följande:

    Vilka idiotiska alternativ.


    Alternativen är avsedda för majoriteten av män. Det finns få som egentligen skulle vilja vara tillsammans med en slampa.
    De finns nog många killar som förnekar att de inte har något problem men att tjejen har ett slampigt förflutet men innerst inne så äcklas de såklart oftast.
  • Anonym (Glidaren)
    MrFlex skrev 2017-02-06 20:04:06 följande:

    Jag är lite osäker på vad slamp-gränsen går men jag tror att min fru kvalar in enligt TS specifikation. Hon har haft många sexpartners, många korta förhållanden och flera ons.

    Jag såg det som positivt när jag lärde känna henne. Jag gjorde tolkningen att hon var kåt och sexintresserad vilket är viktigt för mig. Det var alltså inga som helst problem för mig då.

    Nu vet jag inte längre. Hon är nämligen raka motsatsen till kåt och sexintresserad nu för tiden. Kanske är det så att man kan bli mättad på sex och sexuella upplevelse? Kanske blir sex lite tråkigare när allt är testat och utforskat? Kanske blir det tråkigt med en och samma partner i flera år när man är van vid att byta ofta?

    Skulle jag inleda en ny långsiktig relation så skulle jag nog tänka mig för en extra gång om historiken är alltför omfattande. Tror att det behövs viss nyfikenhet och lekfullhet för att få ett rikt sexliv i en längre monogam relation. Antalet partners är i sig ointressant men konsekvensen av det är relevant.


    Tyvärr har jag ofta också hört om detta, tendensen "avdankade slampor"
    Det är oftast en myt att slampor skulle vara så mycket mer glada i sex än andra när de är i en relation har jag hört.

    Det är en ännu större myt att slampor skulle vara roligare i sängen än fina damer.
    Detta vet många män som har lite erfarenhet.

Svar på tråden Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?